Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tünetek alapján lehetek terhes?

A tünetek alapján lehetek terhes?

Figyelt kérdés
December 14-én volt az utolsó mensim első napja, peteérésem 22-től 26-ig volt, eközben a párommal 3szor is együtt voltam. január elsejétől észrevettem, hogy nőtt a mellem, nehéznek éreztem és első 23 nap nagyon fájt, utána már csak a mellbimbóm érzékeny. Mostanában fáradt vagyok, de éjszaka meg nem tudok aludni, mert mindig pisilnem kell (ezelőtt éjszaka sosem pisiltem). Majd 9-10-én kellene megjönni a mensimnek. Szerintetek lehetek terhes?

2013. jan. 6. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:
lehetsz:) nálam is esélyes a dolog, mármint rajta voltunk az ügyön, és én is kimentem hajnalban wc-re, ma meg egész nap majd elalszok, pedig 10 órát aludtam, de én azért teszt nélkül nem merem erre fogni, nehogy csalódjak:(
2013. jan. 6. 15:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Még én sem merem beleélni magam (bár nagyon szeretnénk babát) de nagyon remélem, hogy nem fog megjönni a menzim, és ha késni fog akkor utána csinálok egy tesztet!
2013. jan. 6. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!