Tünetek alapján lehetek terhes?
Múlt hónapban késett és rövidebb ideig is tartott és kevesebb mennyiségű volt a menstruációm, a tesztek negatívak lettek,amiket utána csináltam 1 héten belül. Aztán jött többszörösen haspuffadás, gyomor égés, fáradtság. Néha,de nagyon ritkán hányinger. Már voltam terhes. Akkor iszonyatosan feszült a mellem, nagyon hányingerem volt , émelyegtem, nagyon sűrűn jártam pisilni. Ezek most nem igazán jellemzőek,tehát nem feszül a mellem és nincs mindentől hányingerem,mint akkor. Szagokra sem vagyok érzékeny. Elméletben ma kellett volna megjönnie. Még nem jött meg,pedig testnevelés órát is tartottam ma és elvileg úgy tudom, hogy a mozgás elősegíti a menstruációt.
Szerintetek?
Még egy teszt?:) holnap reggel kéne!
Nem minden terhesség egyforma, de ezt biztos Te is tudod!
Amúgy, nekem mellfeszülése, volt, mint mensikor. De nem hiperérzékeny.:)
Sem hányingerem, sem szédelgésem, sem semmi!:)
15hetes kismami vagyok, és 4D kiderült, hogy kislány. Nem gondoltam volna, hiszen semmi tünetem nem volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!