Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik január 9. -10. -ére nem...

Akik január 9. -10. -ére nem várjátok, hogy érzitek magatokat? Éreztek valamit? Mikor teszteltek?

Figyelt kérdés

2013. jan. 8. 10:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
én "csak" 13-15 nem várom, de abszolút menstruációs tüneteim vannak, reggeli 25-ös teszt meg full negatív volt:(
2013. jan. 8. 10:55
 2/16 anonim ***** válasza:

Bocsi, én is csak kb. 1 hét múlva "nem" várom, de azért kíváncsi vagyok, kinek hogyan alakul a ciklusa. :)

Kedves Kérdező, te érzel valamit? Mikor tesztelsz?

2013. jan. 8. 12:00
 3/16 anonim ***** válasza:
11-re nem várom, csak akkor tesztelek ha késik min. 2-3 napot. És hogy hogy érzem mágam, izgatott vagyok de mégis félek is egy picit.
2013. jan. 8. 13:17
 4/16 anonim ***** válasza:

Én mára nem vártam, eddig még semmi, de szerintem hnap meg fog jönni. Kicsit már fájt a hasam ma.

Ilyen a görbém:

[link]

Szerintem nem túl biztató, hogy esett két tizedet...

Tesztelni nem szándékozom. :)

2013. jan. 8. 19:43
 5/16 A kérdező kommentje:

Én holnapra nem várom (9.-ére) és nem is tudom,hogy mi az,amit érzek...félek,hogy megint csak a képzeletem játszik velem,de a cicijeim a legkisebb érintésre is annyira fájnak,hogy melltartót is kín hordani és nem voltak most mensi előtti "idegbeteg" napjaim.

Ha 2-3 nap múlva sem jön meg,akkor teszt!!!Szurkoljatok!

2013. jan. 8. 20:33
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt annyira hogy majdnem megőrültem ha hozzáért a melltartóm. Most lesz 4 éves a fiam! Szorítok!
2013. jan. 8. 21:54
 7/16 Hannaanna válasza:

Drukkolok, 14-re nem várom, és nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne tesztelgessek, még két nap és megpróbálom egy 10-el. Nekem ami fura, hogy ma elkezdtem émelyegni, de lehet, hogy csak vírus...

Kiváncsi vagyok, hogy nálad hogy alkul, nagyon drukkolok:)

2013. jan. 8. 22:12
 8/16 A kérdező kommentje:
Csináltam reggel egy tesztet,de semmi....ma kellene megjönnie.Túl korai lenne még,hogy mutasson valamit?Lehet még ebből 2csík szerintetek???
2013. jan. 9. 12:25
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem tegnapra(8-a) kellett volna megjönnie. Holnap csinálok tesztet.

Kicsit émelyegtem tegnap és furán érzem magam.(van két kisfiam,ismerős tünetek) :D

NEM tudom,holnap írok!!

Ami nagyon fura,ne röhögjetek,de odalent be volt tegnap este duzzadva.

Mára elmúlt,de akkor is bizarr! Ilyen nem volt még csak úgy! És nagyon sanszos,hogy terhes vagyok,mert ovi előtt 1nappal voltunk együtt a párommal...(lányt szeretnénk azért is) :)

2013. jan. 9. 17:21
 10/16 anonim ***** válasza:

persze, h lehet ebből még 2 csíkos :) Én is ekörül nem várom/tam:) Én már teszteltem ma pozitív lett. De valakinek mensi után mutatja csak ki 1-2 nap múlva.

És mi lett megjött?

2013. jan. 9. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!