Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Január 4-re nem várom a...

Január 4-re nem várom a mensimet, de vannak "tüneteim", szerintetek lehet baba? (többi lent)

Figyelt kérdés
Enyhén érzékeny a mellem, úgy fáj a hasam, egészen lent, mintha meg akarna jönni, majd le szakad a derekam, reggel este émelygés. Szerintetek? Vagy ez már a közelgő mensit jelzi?
2012. dec. 30. 14:12
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de nekem is január 4-én kellene megjönnie.

Nekem is enyhén fájnak a melleim és fájdogál a hasam alja. Ezen kivül semmi.

Sajnos a tünetek bármit jelenthetnek.

Már 6 hónapja minden ciklusban azt hiszem végre terhes vagyok, ezért most nem is élem bele magam.

Tesztelni még korai.

2012. dec. 30. 14:19
 2/51 anonim ***** válasza:
54%

szerintem a mensid miatt fáj a hasad mert azért jan. 4-e nincs messze

bár ki tudja ...... baba is lehet a dologba :))

2012. dec. 30. 14:19
 3/51 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos ez a baj, hogy bármi lehet, de jövő hét pénteken kiderül :-) Csak azért volt furcsa, mert egy-két nappal menstruáció előtt szoktak lenni ezek a tüneteim, nem egy héttel előtte, mert már tart egy-két napja. Igazából nem élem bele magam, mert még csak most kezdtünk próbálkozni, csak érdekelt, hogy volt-e más is ilyen "cipőben" és baba lett-e a dologból. Meg az az igazság, hogy van bennem egy egészséges izgalom, hogy akkor most mi lesz?! Még akár sikerülhet is elsőre, vagy nincs olyan szerencsém?

Kedves Első, majd azért írj, hogy mi van veled, mikor tesztelsz stb., mert érdekelne a tapasztalatod. Második köszi a választ, és igazad van :-D

2012. dec. 30. 14:39
 4/51 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pontosan ezek a tüneteim voltak mint amit most leírtál!!! Már több nappal a menstruációm előtt. Aztán szerencsére nem jött meg, és most 6+4 vagyok. (5,5 évig vártunk babára)
2012. dec. 30. 14:43
 5/51 anonim ***** válasza:
nyugi én is hasonló cipőben járok mint te mi is most kezdtünk el próbálkozni :)
2012. dec. 30. 14:46
 6/51 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a 26. napon csináltam egy tesztet ami negatív lett, de délután munkából hazaérve volt rajta egy halvány csík. Nem számít hogy mit írnak a tájékoztatóban hogy 10 percig lehet csak eredményt értékelni, ha nem lennék terhes, délutánra sem jelent volna meg a csík.
2012. dec. 30. 14:46
 7/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez olyan dolog,hogy vagy ez vagy az mivel a tunetek nagyon hasonlitanak a Pms es tunetekhez.En is remenykedtem mert voltak tuneteim amik a beagyazodasra utaltak es azutan meg hanyinger ,faradtag ilyenek.en azt gondolom,hogy amikor babat szeretnenk akkor ezeket a tuneteket kicsit talan meg fel is erositjuk pszihesen.en biztos voltam benne ,hogy sikerult mert ilyet meg soha nem ereztem de aztan megjott.Ne bizakodj a mensi elmaradasig vagy a pozi tesztig mert csak osszetorik a szived.
2012. dec. 30. 14:47
 8/51 anonim ***** válasza:
Közben írt valaki ide szóval a 4-es és 6-os hozzászóló voltam.
2012. dec. 30. 14:47
 9/51 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :-) Ment mindenkinek a zöld kéz :-)

4-es, nagyon gratulálok neked, és kívánom, hogy probléma mentes várandósságod legyen, és élvezd ki minden pillanatát. :-D Remélem nekem is kisbabát jelent :-) Megkérdezhetem, hogy mi volt a gond nálatok? Igazatok van abban is, hogy ne éljem bele magam, meg, hogy a pszichém is csinálhatja ezeket a tüneteket, de ugye eddig még nem volt negatív tapasztalatom, és nem is "erőszakolom" meg a szervezetemet, hogy de ez már biztos a baba, stb. stb. , de azért jó elmélkedni rajta, hogy akár az is lehet :-)

2012. dec. 30. 14:57
 10/51 anonim ***** válasza:
Mennyire erősen görcsöl a pocakotok?
2012. dec. 30. 14:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!