Baba vagy mensi?
Figyelt kérdés
Hétfőre nem várom. Ma fájdogál a mellem és tegnap óta hányingerem van. Mikor teszteljek?2012. dec. 29. 22:22
1/12 anonim válasza:
Kedden reggel, első pisiből. :) Drukkolok!
2/12 anonim válasza:
Még bármi lehet,de drukkolok!!! :)
3/12 anonim válasza:
Igazából akármelyik lehetne, de reméljük baba! :) Én is drukkolok!
Ja, és azzal is egyet értek, hogy kedden tesztelj! És majd írd meg!
4/12 anonim válasza:
Nem biztos, hogy kedden már kijelzi a teszt... vagy csak nagyon halványan, úgyhogy ha nem jön meg várj még 3-4 napot és tesztelj újra (ha kétes eredménye lett a keddi tesztnek vagy negatív). A tüneteid nem utalnak feltétlen babára, de ilyenkor még nagyon könnyű összekevrni a premenstruációs tünetekkel. Én drukkolok, hogy baba legyen! 13 hkm
5/12 anonim válasza:
Nekem 3napja késik, de a mai reggeli teszt eredménye negatív. :(
6/12 anonim válasza:
Utolsó: Van valamilyen tüneted? Nem csak baba miatt késhet ám a mensi.
7/12 anonim válasza:
14. nap óta fájdogál a hasam alul de ez mindig így szokott lenni és rá 2 hétre megjön. De múlt hónapban is késett 2 hetet. Most is görcsöl a hasam mintha megakarna jönni , de semmi. 1.5 éve nem szedem a fogamzásgátlót, a mensim kb. 6-7 hónapja állt be!!!
8/12 anonim válasza:
Ha már múlt hónapban is késett akkor lehet ott más gond van. Szerintem keress fel egy orvost, biztos elküld ciszta szűrésre. De azért drukkolok, hogy semmi bajod ne legyen!!!
9/12 A kérdező kommentje:
Sajnos ma megjött. Pedig annyira éreztem, hogy sikerült. :( Sebaj, majd a következő hónap. :DD
2012. dec. 31. 14:46
10/12 anonim válasza:
Nekem még mindig nem jött meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!