Január 4-re nem várom a mensimet, de vannak "tüneteim", szerintetek lehet baba? (többi lent)
Figyelt kérdés
Enyhén érzékeny a mellem, úgy fáj a hasam, egészen lent, mintha meg akarna jönni, majd le szakad a derekam, reggel este émelygés. Szerintetek? Vagy ez már a közelgő mensit jelzi?2012. dec. 30. 14:12
11/51 anonim válasza:
Márcsak azért kérdezem, mert nekem a 15. naptól, de elég erőteljesen.
12/51 anonim válasza:
4-es vagyok, köszönöm! Mi sokáig nem védekeztünk, de aztán végül egyre jobba zavart hogy nem esek teherbe. Aztán sikerült úgy 2-3 év után de nem maradt meg, már rögtön az elején elment. Aztán egy idő után úgy döntöttünk hogy kivizsgáltatjuk magunkat, és kiderült hogy a jobb tuba nálam teljesen el van záródva, a baloldalon pedig nagyon vékony lyuk van az elzáródott tubán keresztül. Kevés % a teherbeesésre, így gondoltam elmegyek laparoszkópos műtétre. Most januárban lett volna, de decemberben teherbe estem. :-) Pénteken voltunk UH-on, a szívcső már pulzál, úgyhogy jövő héten elvileg dobogni fog a pici szíve. :-) persze majd csak 8 hónap múlva nyugszom meg. :-) Remélem nektek könnyebb és jóval rövidebb utatok lesz a babáig, drukkolok!
13/51 A kérdező kommentje:
Nekem annyira görcsöl, mintha menstruálnék, néha bele nyilallgat az egész alhasamba, és kisugárzik, de ez számomra elég kellemetlen, mert én azt is nehezen viselem mikor tényleg megjön, mert rohadtul tud fájni a pocakom, és az első nap kibírhatatlan. valahogy így tudnám jellemezni, bár lehet, hogy nem sok értelme van az általam elmondottaknak, de azért remélem ki tudjátok bogozni :-D ja és nekem tegnap kezdte ezt a sok mindent, vagyis a 21 napomon, 28 napos ciklus mellett.
2012. dec. 30. 15:10
14/51 A kérdező kommentje:
4-es, az a lényeg, hogy végre sikerült, és legközelebb biztos, hogy már dobogni fog a pici szíve. :-) Ne idegeskedj, és gondolj arra, hogy ha már ennyit vártatok a bébire, biztos, hogy nem lesz semmi baj, minden ok, mert ő hozzátok akar megszületni, azt szeretné, hogy ti legyetek a szülei :-). és lesz egy egészséges, gyönyörű kisbabátok, utána pedig jöhet a következő :-) azért majd mindig számolj be kérlek, hogy mi van veled/veletek :-)
2012. dec. 30. 15:15
15/51 anonim válasza:
Szintén január 4-re nem várom és ez az első hónapunk :) Nálam a következőket figyeltem meg: már 2-3 napja fájdogál a hasam. (mint menstruáció alatt). Folyamatos, enyhe fájdalom. Néha-Néha erősebben hol a jobb, hol a bal oldalon beleszúr. És a mellem, pontosabban a mellbimbóm szintén már napok óta fáj, ha hozzá ér valami. 28 naposak a ciklusaim. Mivel nekem sincs összehasonlítási alapom.... Remélem a legjobbakat :P
16/51 anonim válasza:
15, én is pont így vagyok. Csak nekem hétfő óta fájdogál a hasam. Drukkolok!
17/51 anonim válasza:
Én is 4-re nem várom.
mi már 1 éve próbálkozunk (3. baba lenne)
Nekem semmi tünet... :(
18/51 anonim válasza:
Sziasztok. Hasonlo a helyzetem a tietekhez. Kicsivel tobb mint 3hete mult el a havim, elotte abbahagytam a fogamzasgatlot, nem is szedtem vegig az utolso levelez (ezert persze hamarabb megjott a szokasosnal) mivel ugy dontottunk a parommal, h babat szeretnenk. Nagyon furcsa lenne ha ilyen hamar teherbe estem volna... 4nappal ezelott ereztem eloszor, hogy faj a bal oldali petefeszkem, mikor leultem mikor felalltam, ha nyujtoztam, folyamatosan kesszuras szeru fajdalmat ereztem 2napon keresztul. Aztan mintha elvagtak volna, viszont tegnap reggel ota nyomas szeru fajdalom van jelen amit azon a napon erzek csak amikor megjon. Nekem soha nincsenek menszi elotti tuneteim, kicsik a melleim es soha nem feszulnek, vagy fajnak, nem szoktak megduzzadni sem. Viszont miota erzem ezt a nyomast alul a hasamban azota a mellbimboim mintha 2szer akkorara nottek volna es iszonyatosan fajnak, korulotte pedig a mirigyek is kidudorodtak, es feszulnek a melleim, neha kicsit szedelgek az elmult par napban, es en idiota csinaltam 2 tesztet tegnap, egyet reggel egyet delutan, mert olyan izgalom fogott el, hogy nem birtam ki h ne csinaljam meg. Persze mindketto negativ lett, remelem csak azert mert tul hamar csinaltam meg a tesztet. Holnap lesz 2hete hogy egyutt voltunk a parommal, amibol esetleg baba lehet, de megmondom oszinten nem tudom mit gondoljak. Jan 4 korul kellene megjonnie legkozelebb, ami csutortok. Ha nem lesz meg csinalok egy ujabb tesztet. Ti mit gondoltok?
19/51 anonim válasza:
Nekem eddig 2 terhességem volt és mindkettőnél az volt a tünet hogy nem volt tünet...
mikor minden sz@@@rt éreztem abból sosem lett baba, csak megőrültem a ciklus végére. mikor meg a babák jöttek akkor a tesztig "csak" a hihetetlen álmosság, de ezen kívül semmi.
20/51 anonim válasza:
Azért ezzel vitáznék. Én éjjel erős görcsre ébredtem. Fel akartam kelteni a páromat is, hogy vigyen be az ügyeletre. Visszagondolva akkor ágyazódott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!