Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Január 4-re nem várom a...

Január 4-re nem várom a mensimet, de vannak "tüneteim", szerintetek lehet baba? (többi lent)

Figyelt kérdés
Enyhén érzékeny a mellem, úgy fáj a hasam, egészen lent, mintha meg akarna jönni, majd le szakad a derekam, reggel este émelygés. Szerintetek? Vagy ez már a közelgő mensit jelzi?
2012. dec. 30. 14:12
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Nekem sokat görcsölt, azt hittem meg fog jönni. A beágyazódáskor meg pecsételő vérzésem is volt.
2012. dec. 30. 22:43
 22/51 anonim ***** válasza:

Felesleges vitáznunk, ez nem vita kérdése, minden terhesség más, más tünetekkel. Nekem annyi volt amit leírtam, ettől még másnak másmilyen volt.

Ma lőttem egy 10-essel tesztet, de negatív :((((((

2012. dec. 31. 09:00
 23/51 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok, itt vagyok teljesen igazatok van, ahányan vagyunk annyiféle tünetet produkálunk :-) Szerintem is kár rajta vitázni, nem is azért kérdeztem, csak már sok hasonló történetet olvastam, hogy valakinek ilyen tünetekkel kisbabája lett, hogy kíváncsi voltam a saját tapasztalatokra. Lehet itt találgatni persze meg minden, de jó a pozitív történeteket olvasni. :-) nagyon drukkolok magunknak akik kisbabát szeretnénk, hogy a hét végén sorra pozitívat teszteljünk :-DD majd írjatok mindenképpen. Utolsó, nem lehet, hogy korán teszteltél? Nincs kedvetek nevet, vagy becenevet írni, hogy könnyebben eligazodjunk?

Nagyon Boldog Kisbabás Új Évet kívánok mindenkinek :-)

Detti

2012. dec. 31. 11:18
 24/51 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok, elszámoltam, nem 4-én, hanem 3-án kell megjönnie, mivel óraműpontosan 35 napra jön meg.

Nekem is menziszerűen fáj a hasam, de már nagyon. Este alig birtam feküdni, aztán reggelre elmúlt, és most megint fáj (de eddig főztem és most hogy leűltem megfájdult).

Az első terhességemnél fájt igy a hasam, de nem élem bele magam.

Egyébként csak akkor szokott fájni, mikor megjön.

A melleim fájnak, és komolyan mondom reggel olyan érzésem volt, mint mikor szoptattam és meg-meg cseppent a tejem.

Ilyenek vagyunk, tüneteket látunk, talán bebeszéljük, talán nem... :)

Mindenkienk szoritok és BÚÉK!!!

A

2012. dec. 31. 13:20
 25/51 anonim ***** válasza:

Múltkor mikor ilyen volt hogy az ismerősömnek jött egy csepp teje ő terhes is volt... a teszt még totál szellemcsíkosnak tűnt, kb. 4-5 napra rá volt halvány, de tejcsepp már jött

*Primrose*

2012. dec. 31. 14:19
 26/51 A kérdező kommentje:
"A", te mikor tesztelsz először? Majd csak a nem várt napján? Drukkolok, hogy kisbabád legyen :-) Majd írj légyszi, hogy mi a helyzet veled. :-D
2012. dec. 31. 19:10
 27/51 anonim ***** válasza:
*Primrose* vagyok: én már teszteltem tegnap reggel elsőből 10-essel (az a legérzékenyebb) és nega :((((((
2012. dec. 31. 21:58
 28/51 anonim ***** válasza:
Tesztelt valaki? *primrose*
2013. jan. 1. 14:15
 29/51 anonim ***** válasza:
Nem, még korai. Heni
2013. jan. 1. 17:49
 30/51 anonim ***** válasza:

"A" vagyok :)

Holnapra nem várom, még nem teszteltem.

Teljesen elmúlt a hasfájásom, már tegnap sem fájt egyáltalán. A mellemhez meg már hozzá sem lehet érni.

Vagyis még bármi lehet.

ha netalántán holnap nem jönne meg, akkor sem fogok tesztelni még hétfő-keddig, mert akkor leszek patika közelben és addig nem tudok tesztet venni.

2013. jan. 2. 09:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!