Január 4-re nem várom a mensimet, de vannak "tüneteim", szerintetek lehet baba? (többi lent)
Felesleges vitáznunk, ez nem vita kérdése, minden terhesség más, más tünetekkel. Nekem annyi volt amit leírtam, ettől még másnak másmilyen volt.
Ma lőttem egy 10-essel tesztet, de negatív :((((((
Sziasztok lányok, itt vagyok teljesen igazatok van, ahányan vagyunk annyiféle tünetet produkálunk :-) Szerintem is kár rajta vitázni, nem is azért kérdeztem, csak már sok hasonló történetet olvastam, hogy valakinek ilyen tünetekkel kisbabája lett, hogy kíváncsi voltam a saját tapasztalatokra. Lehet itt találgatni persze meg minden, de jó a pozitív történeteket olvasni. :-) nagyon drukkolok magunknak akik kisbabát szeretnénk, hogy a hét végén sorra pozitívat teszteljünk :-DD majd írjatok mindenképpen. Utolsó, nem lehet, hogy korán teszteltél? Nincs kedvetek nevet, vagy becenevet írni, hogy könnyebben eligazodjunk?
Nagyon Boldog Kisbabás Új Évet kívánok mindenkinek :-)
Detti
Első válaszoló vagyok, elszámoltam, nem 4-én, hanem 3-án kell megjönnie, mivel óraműpontosan 35 napra jön meg.
Nekem is menziszerűen fáj a hasam, de már nagyon. Este alig birtam feküdni, aztán reggelre elmúlt, és most megint fáj (de eddig főztem és most hogy leűltem megfájdult).
Az első terhességemnél fájt igy a hasam, de nem élem bele magam.
Egyébként csak akkor szokott fájni, mikor megjön.
A melleim fájnak, és komolyan mondom reggel olyan érzésem volt, mint mikor szoptattam és meg-meg cseppent a tejem.
Ilyenek vagyunk, tüneteket látunk, talán bebeszéljük, talán nem... :)
Mindenkienk szoritok és BÚÉK!!!
A
Múltkor mikor ilyen volt hogy az ismerősömnek jött egy csepp teje ő terhes is volt... a teszt még totál szellemcsíkosnak tűnt, kb. 4-5 napra rá volt halvány, de tejcsepp már jött
*Primrose*
"A" vagyok :)
Holnapra nem várom, még nem teszteltem.
Teljesen elmúlt a hasfájásom, már tegnap sem fájt egyáltalán. A mellemhez meg már hozzá sem lehet érni.
Vagyis még bármi lehet.
ha netalántán holnap nem jönne meg, akkor sem fogok tesztelni még hétfő-keddig, mert akkor leszek patika közelben és addig nem tudok tesztet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!