Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Január 4-re nem várom a...

Január 4-re nem várom a mensimet, de vannak "tüneteim", szerintetek lehet baba? (többi lent)

Figyelt kérdés
Enyhén érzékeny a mellem, úgy fáj a hasam, egészen lent, mintha meg akarna jönni, majd le szakad a derekam, reggel este émelygés. Szerintetek? Vagy ez már a közelgő mensit jelzi?
2012. dec. 30. 14:12
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Sziasztok. :-) Valami változás valakinél? "A" az szerintem nagyon jó, ha ennyire fáj a melled. Én voltam ma rossmannban, de nem vettem tesztet, mert megbeszéltük a párommal, hogy még korai lenne egyáltalán megvenni is. :-) Velem annyi "újdonság" történt, hogy elmúlt minden panaszom. Nem fáj a mellem, nem fáj a hasam, mintha nem is akarna megjönni. Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz? Szerintetek? Holnapra vagy péntekre nem várom, de ilyenkor már szoktak lenni bőven tüneteim, és tudni szoktam, hogy meg is jön két napon belül. Most semmi, úgyhogy még reménykedek. :-) Majd írjatok, ha tesztelt valaki. Primrose, veled valami új fejlemény? Nem lehet, hogy korán teszteltél? Azért drukkolok. :-)
2013. jan. 2. 13:50
 32/51 anonim ***** válasza:

Velem annyi, hogy lőttem első pisiből egy ovutesztet jósteszt gyanánt de ez is nega. számításaim szerint 12. dpo-n lehetek.

Tünetem semmi. Nekem mensi előtt 5-6 nappal szokott görcsölni (megvolt) aztán utána mensiig a naaaaagy csend (ez van most) sztem nem vok babás :(:((((

primrose

2013. jan. 2. 14:16
 33/51 A kérdező kommentje:
primrose, ne ess kétségbe, és addig amíg meg nem jön van remény, és te is tudod, hogy a mensi és a terhesség tünetei szinte ugyan azok, úgyhogy csak pozitívan :-)
2013. jan. 2. 20:31
 34/51 A kérdező kommentje:

"A", drukkolok, hogy holnap ne jöjjön meg, és kitartást kívánok a jövő hétig, és megemelem a kalapom, hogy tudsz várni még 5-6 napot, de nagyon nagyon szorítok, hogy ott legyen a kis drága. :-)

primrose, te mikorra nem várod? Mikor csinálsz megint tesztet? lehet, hogy még nagyon fiatal a terhességed azért nem mutat semmit, de nem szeretnék senkit bíztatni, nehogy csalódás legyen a vége, de azért majd írjatok mindannyian, ha teszteltetek. Én azt hiszem holnap csinálok egyet reggel, meglátjuk,hogy mi lesz, mert elvileg holnapra nem várom :)

2013. jan. 2. 20:38
 35/51 anonim ***** válasza:
Primrose vagyok : 4-5-re nemvárom.
2013. jan. 2. 21:25
 36/51 A kérdező kommentje:
Sziasztok, hogy vagytok? Nekem sajnos megjött ma délelőtt, úgyhogy ez a hónap nem jött össze. Túl szép is lett volna, ha elsőre sikerül. Nektek több szerencsét kívánok. puszi mindenkinek.
2013. jan. 3. 10:45
 37/51 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nagyon sajnálom, tudom milyen érzés, ezért sem élem bele magam. Talán ezért birom ki, hogy ne teszteljek.

Ma kellett, hogy megjöjjön, még semmi, de persze még lehet. Továbbra is fáj a cicim, de más semmi.

Menzesz előtti nap szokott lenni derék- és fejfájásom, most nincs.

Bele sem merek gondolni, hogy hátha....

"A" :)

2013. jan. 3. 14:20
 38/51 anonim ***** válasza:

"A", ti mióta próbálkoztok, és mennyi idős vagy?

Heni

2013. jan. 3. 14:22
 39/51 anonim ***** válasza:

A (Anikó) vagyok.

Második gyerekkel próbálkozunk tavaly nyár óta.

30 leszek az idén.

Ma még semmi :)

2013. jan. 4. 10:19
 40/51 anonim ***** válasza:
Ani, véletlenül nem Hmezővhelyi vagy?
2013. jan. 4. 11:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!