Már ötödik napja barnázgatok, a mensimet csak 15re nem várom. Ez normális? Lehet baba?
Mellfeszülés, mint tünet, megvan. Két napig olyan fáradt voltam, hogy alig tudtam magamról.
De mégis annyira aggódom a barnázgatás miatt (nem sok van), nem tudom ez mennyire normális.
Előre is köszi a válaszokat!
Dokira már én is gondoltam. Jövőhétre bejelentkezem.
Köszi szépen a válaszokat!
Szia!
Mensi előtti barnázás utalhat sárgatestelégtelenségre is. Bár nálam 2 hetes mensikésésnél a barnázás vetélést jelentet. De mivel te még a 15.-ét várod, így hormonproblémád lehet.
Erre nem is gondoltam! Volt már egy spontán vetélésem, akkor is barnáztam, de a mensi környékén, ennyivel előtte nem.
Ha esetleg ilyen jellegű problémám van, azt mivel lehet kezelni?
Köszönöm, hogy írtál!
Szia !
Utolsó válaszoló vagyok...
Ha jól tudom sárgatestelégtelenségre ír a doki hormongyógyszert, de gondolom előtte kivizsgál szépen. A periodus 22. napján csinálnak egy hormonszintmérést talán vérből?- és az alapján döntenek a hormonpótlásról. Ha mész dokihoz említs meg neki mindent!
Kedves Utolsó Válaszoló!
Köszönöm szépen az infót! A barnázás még mindig meg van, most már kezd aggasztani... Hívtam telefonon a dokit, aki azt mondta, biztos peteérésem van. De nem a peteérésemtől lehet, mert soha nem tapasztaltam ilyet, na meg nem sokára megjön. Így könnyebb volt a dokinak lerázni...:(
Mindegy jövőhéten megyek, és utána járok a dolognak.
Köszönöm szépen Lányok a hasznos válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!