Miért barnázok mensi előtt 3-4 napig? Ez normális? Missed ab óta ez van. Attól még összejöhet a baba? Vagy szedejk rá valamit?
Nekem is ez van, de én nem csak mensi előtt, hanem a ciklus közepén is vagy barnázok vagy vérezgetek.
Mikor volt a missed ab-od?
Március végén. Én is teljesen tanácstalan vagyok, hogy elmúlik-e magától. Elvileg 3 hónapot mondtak, hogy annyi kell a regenerálódáshoz, ami nekem épp letelt, de még reménykedem, hogy magától rendeződik.Leginkább jó lenne, ha ez egy terhesség formájában rendeződne:-)
Ti próbálkoztok?
Sziasztok!
Nekem másfél éve volt vetélésem,művi befejezéssel és én azóta is barnázook a baba meg nem sikerül. Most készülök időpontot kérni a dokihoz.
Kérlek, majd írd meg, hogy mit javasolt a doki!
Köszönöm!
Sztem én is el fogok menni, még 1-2 hónapot adok magunknak. Nem fogok várni vele 1-másfél évet!!!Szeptemberben úgyis kell mennem rákszűrésre.
Majd én is megírom, mit mondott az én dokim. Lehet, hogy nem is ugyanazt mondják.
Várom visszajelzésedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!