Miért barnázok mensi előtt 3-4 napig? Ez normális? Missed ab óta ez van. Attól még összejöhet a baba? Vagy szedejk rá valamit?
Szia!
De jó, hogy jelentkeztél!:-))
Nekem a pecsételés elmúlt teljesen, a múlt hónapban voltak pozitív tesztjeim, de végül megjött sajnos. Most tervezek én is kivizsgálást. Te hol csináltatod ezeket a vizsgálatokat?
Majd írd meg az eredményeket!! Remélem most már hamar összejön a baba!!!:-))
Szia!
Nekem azóta kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem és IR-em van, egy hónapja szedem a gyógyszereket.
Majd írd meg, hogy ha túl vagy a vizsgálatokon!!
Szépen állunk mindketten:-))Nem baj, most már biztosan sikerülni fog!!
Én L-tyroxint szedek 75mg-ot a pajzsmirigyre, és Merkformint az IR-re, plusz diéta és mozgás. Neked is kell diétázni, ugye? Hogy bírod??
Á, ne aggódj! nekem sem volt sok időm mozogni. Sétálni jártam, plusz heti max. kétszer bicajoztam a kisfiammal. Én a diétát viszont szigorúan tartottam, talán egyszer bűnöztem, de nagyon rosszul lettem, szóval nem éri meg:-) Most is tartom, meg végig a terhesség alatt is kell majd!
Szorítok neked nagyon, hogy sikerüljön, és várom a beszámolót, hogy hogy alakulnak az értékeid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!