Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért barnázok mensi előtt...

Miért barnázok mensi előtt 3-4 napig? Ez normális? Missed ab óta ez van. Attól még összejöhet a baba? Vagy szedejk rá valamit?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 15:05
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Most jöttem a dokitól.

Azt mondta, a hormonjaimmal lehet valami, lehet nincs is peteérés. A 21.-23. napon csinálunk egy vérvételt, ahol megnézik a progeszteront és a prolactin-t. Ebből fogják tudni, van-e tüszőrepedés.

A méh nyálkahártyájának elvileg 8 mm-nek kellene lennie, nekem az most 15mm.

És - bár voltam terhes - most írt fel Clostilbegyt tablettát is (azt hittem, nekem ilyeneket nem kell majd szednem!!!) :(

Ja, és ma van a 9. nap, és egy 8 mm-es petét lát az egyik oldalon, de azt mondta, ez még nem jelent semmit, az ad biztos információt, ha csinálunk egy vérvételt.

Nagyon jó, hogy nem vártam tovább, lehet, h hiába próbálkoztunk volna. Bár az is lehet, hogy van peteérés.

Ha érdekel valakit azt is megírhatom... :)

2011. júl. 27. 18:19
 12/38 Manka68 ***** válasza:

Érdekel. :-)

Amúgy az 1-1,5 évet azoknak mondják, akik egészségesnek látszanak, nincs semmi problémájuk.

2011. júl. 28. 05:57
 13/38 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel,mert ugyan ebben a cipőben járok,csak én 2 hét múlvára kaptam időpontot a dokihoz.
2011. júl. 28. 16:48
 14/38 anonim ***** válasza:
Én az első válaszoló vagyok, a héten megyek dokihoz, mert még mindig nem rendeződött a vérzés. Örülök, hogy megvizsgáltak téged rendesen!Majd írd meg a fejleményeket!
2011. aug. 9. 14:50
 15/38 A kérdező kommentje:

Hétfőn voltam vérvételen, ma hívtam a dokimat és azt mondta: "Minden a legnagyobb rendben!" Ennek nagyon örülök! Viszont azt mondta, hogy a Clostilbegyt tablettát azért kezdjem el szedni. Azt mondjuk nem nagyon értem, hogy miért, mert én úgy tudom, hogy az peteérést serkentő gyógyszer, de mondjuk a hormonokra hat. Lehet, hogy segít majd a teherbeesésben, ha ebben a hónapban nem sikerült, de az majd csak hétfőn derül ki...

Kérlek, ha voltatok ti is orvosnál, ne felejtsetek el írni, hogy össze tudjuk hasonlítani a vizsgálatokat, tapasztalatokat!

Köszönöm!

2011. aug. 12. 15:47
 16/38 anonim ***** válasza:

Első, és egyben utolsó válaszoló vagyok.

Voltam dokinál, uh alapján minden rendben, látott egy 20mm-es tüszőt, tehát szerinte tuti van peteérésem, lehet tovább próbálkozni.Kaptam beutalót horomonvizsgálatra, mert nem tudja, hogy miért van ez a sok vérzés.De ettől függetlenül teherbe tudok esni, legalábbis a doki szerint:-)

2011. aug. 13. 13:45
 17/38 A kérdező kommentje:

Kedves első, és egyben utolsó válaszoló!

Örülök, hogy nálad is mindent rendben talált a doki! :)

Ha van eredmény a vérezgetésről - hogy miért van ciklus közepén és mensi előtt - akkor azt is megírod?

2011. aug. 14. 10:13
 18/38 anonim ***** válasza:
Persze, írok majd a vévétel után!:-)
2011. aug. 15. 14:48
 19/38 A kérdező kommentje:
Nos? volt már vérvétel? Mi az eredmény?
2011. szept. 14. 19:05
 20/38 anonim ***** válasza:
Bocsi, el is feljtettem, hogy még nem írtam meg az eredményt. Minden eredményem rendben!:-)
2011. szept. 19. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!