Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért barnázok mensi előtt...

Miért barnázok mensi előtt 3-4 napig? Ez normális? Missed ab óta ez van. Attól még összejöhet a baba? Vagy szedejk rá valamit?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 15:05
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta a doki, hogy minden a legnagyobb rendben. Azért írt fel closty-t. Ez a 2. hónapom vele. Neked írt fel valamit? Vagy csak mondta, hogy hajrá? :)
2011. szept. 21. 17:19
 22/38 anonim ***** válasza:
Nem írt fel semmit, da azóta is sokat pecsételek. Azt mondta, hogy szervi oka nincs, és a hormoneredmény is jó lett, szóval nekem még vannak kétségeim, hogy fog-e így sikerülni.
2011. szept. 21. 21:36
 23/38 A kérdező kommentje:
Hát ez az, én is pont így vagyok...
2011. szept. 27. 17:00
 24/38 anonim ***** válasza:
Azért mindenképp jelentkezz, ha sikerült!!! Hátha nekem is ad egy kis erőt!!:-)))
2011. okt. 7. 19:39
 25/38 A kérdező kommentje:

Rendben, jelentkezni fogok, ha sikerült! Te is írj majd, ha nektek összejön! :)

Remélem mihamarabb mindkettőnknek! :)

2011. okt. 8. 15:45
 26/38 anonim válasza:
hajrá csajok! drukk!!
2011. okt. 30. 17:26
 27/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy azóta?

Nálunk még mindig semmi.Illetve a jó hír, hogy a köztes vérzések elmúltak, és szépen beállt a ciklusom, de baba sehol..

Nálatok?

2011. nov. 6. 14:39
 28/38 A kérdező kommentje:

Szia!

Nálunk sincsen még baba, sajnos. De nagyon reménykedem minden hónapban, hogy majd a következő hónapban biztosan összejön! Az én menstruációm talán annyiban változott, hogy a menses előtt mostmár nem 3-4 napig, hanem már csak 1-2 napig barnázok. Talán ez annak a jele, hogy kezd helyreállni a szervezetem, da ha ilyen tempóban megy, akkor legalább még fél év sztem. De ez csak az én véleményem, hogy ez lehet a baj, a doki szerint minden rendben... Hát nem tudom. Most megint készülök hozzá, hogy legyen már valami...

Az egyébként tök jó, hogy neálad megszüntek a köztes vérzések, én úgy gondolom ez is a helyreállás egyik jele.

2011. nov. 9. 18:32
 29/38 anonim ***** válasza:

Én is pont ezért mentem vissza a dokihoz,de megnyugtatott, hogy minden rendben. Nekem a mensi előtti barnázás megszűnt, max. 1 nappal előtte van min. vérzés, abból tudom, hogy meg fog jönni. A mensesem még mindig 8-9 nap, de utána semmi rendellenes:-)) A ciklusom meg 28 napos, mint régen.

Írd meg, hogy mit mondott a doki, kíváncsi vagyok!!És persze szorítok tovább:-))

2011. nov. 10. 10:26
 30/38 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, kiderült, h 3-4-szerese a prolaktinom, mint a normál. Ez gátolja a beágyazódást. Voltam endokrinológusnál, most megyek mindeféle kivizsgálásra. Volt cukor és inzulinterheléses vérvizsgálatom, pajzsmirigy UH és még van 2-3 vizsgálat, aztán az eredményekkel vissza kell mennem az endokrin.hoz. Kaptam pajzsmirigyre gyógyszert, meg szedem a premens-t. Reménykedünk! Nálatok van változás, kedves érdeklődő? Hogy állsz a pecsételéssel? Elmúlt? Nekem még mindeig van 1-2-3 nappal mensi előtt... :(
2012. febr. 18. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!