Ha az első baba az első hónapban sikerült, a második is hamar összejöhet? Mivel lehet támogatni a teherbeesést pl. vitaminok?
Figyelt kérdés
A kislányomnál ahogy kigondoltuk, hogy legyen baba, már meg is fogant, a második baba nem akar összejönni.2011. szept. 7. 14:03
1/17 anonim válasza:
Nekem cickafark-palástfű zea segített-bár gond volt a peteéréssel...
2/17 anonim válasza:
nálunk mindkettő az első tevékeny hónapban jött össze, de ehhez mázli kell... Türelem, nem lehet mindig szerencséje az embernek...
3/17 anonim válasza:
Én azért nem innám zsákszámra a cickafark és a palástfű teát. Nem egyszer olvastam már itt az oldalon is olyan tapasztalatokat ezzel kapcsolatosan, akik valószínűleg emiatt vetéltek el.
4/17 anonim válasza:
Ha az első gyorsan jött, akkor bízd a természetre. A másodikkal se lesz sok gond. Nekem 4 terhességből három azonnal sikerült, bár egy baba elment. És a vetélés után a harmadik próbálkozásra sikerült az egyik. Úgyhogy szerintem ne igyál semmi löttyöt. A vitamin meg nem ártalmas.
5/17 Szanka válasza:
Az előzónek:
Milyen vitamínra gondolsz?
6/17 anonim válasza:
Az első baba elsőre sikerült, a második úgy, hogy nem is lett volna muszáj sikerülnie... :)
Sima multivitamint ettem, hogy még a nagyobb bébi után szedjem össze magam egy kicsit.
7/17 anonim válasza:
Első elsőre, második a hatodik hónapban...
8/17 anonim válasza:
első 2azonnal a 3.baba 2hónapja nem jön össze.
9/17 anonim válasza:
Mindkét baba az első hónapban megfogant.
PG53 ovulációs mikroszkóp segítségével.
10/17 anonim válasza:
Tesómnál és sógornőmnél is elsőre összejött az első baba, másodikra már többet kellett gyúrni, sógornőmnek 10 hónapot, tesómék most vannak a 3. próbálkozós hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!