Miért nem jön össze a 2. baba, ha az első az első hónapban megfogant? Mi lehet az oka?
Semmi oka nincs.
Akkor volt nagy mákotok, amikor az első baba rögtön összejött.
Én 8 hónapot vártam az elsőre, és egyikünknek sem volt semmi baja, csak egyszerűen így sikerült.
Három hónap sikertelenség még semmi. 12 hónap után szoktak vizsgálatra küldeni.
Nyugalom!
Nyugi ha 2 éven belül nem jön össze akkor kell doki adig csak nyugisan probálkozatok.
Ne parázd túl.
Szia!
2 ève ìrtam ki a kèrdèst,sok minden törtènt ezidö alatt.
Válaszolók veletek miújság?
A lányunk 2010 februárjában született,az elsö hónapban sikerült,szerencsések voltunk èn is úgy gondolom. :)
A tesót kicsi korkülönbsèggel szetettünk volna,ugye ember tervez isten vègez! :( De a 8. próbálkozós hónapban pozitìvat teszteltem,nagyon boldogok voltunk,de az örömünk nem tartott sokáig. A 6. Hèten elkezdetm vèrezni,sajnos missed ab. lett a vège. :( Nagyon el voltunk keseredve.
Idèn mentünk volna komolyabb vizsgálatra,a pajzsmirigyem, cukrom rendben volt. De júliusban pozitìvat teszteltem,most vagyok 18 hetes kismama,remèlem minden rendben lesz. Pont arra a napra vagyok kiìrva amikor a baba elment tavaly. A sors fintora?!
Kitartást kìvánok! Utolsó mióta próbálkoztok?
1. vagyok
Gratula, sok boldogságot!
Most már nekem is kettő van, és most nem kellett 8 hónapot várnunk, az elsőben összejött. Most már 17 hónapos ördög. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!