35 évesen első baba, kinek mennyi idő alatt jött össze? (Szedett előtte fog. Gátlót? ) Volt valami probléma terhesség vagy szülés alatt?
Csak válaszokat szeretnék, kiokatást nem. Boldogan szültem volna korábban, ha lett volna, kinek.
Köszönöm
33 évesen 1X vetélés(6 hetes volt).Áprilisban volt a miss.ab. decemberben megfogant a fiam.Szültem 34 évesen.Semmi különös probléma nem volt,azon kívül hogy óriás bébim lett.De nem születtünk mi sem kicsinek így nem is "pici"babát vártam.
Sok sikert és ne parázz előre!:))
Ja,bocsi.17-32 éves koromig fogi gátlót szedtem.
Szia. 35-öt betöltöttem amikor szültem pár hónappal ezelőtt. Igen előtte szedtem évekig fog.gátlót, de özvetlenül teherbeesés előtt nem. Alig 1 hónap alatt tehrbe is estem! Villámgyors volt:-)
Terhesség alatt semmi probléma, gyerekkel hála az égnek semmi probléma -lekopogom- Viszont a szülés az egy szörnyűséges katasztrófa volt. Soha többé nem szülök.
Köszönöm a bíztatást meg a kedves válaszokat, azt hittem, lehurrogást kapok, de úgy néz ki, az a tinirovatban van. :)
Még egyszer köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!