Akik több hónapja próbálkoznak (6 hónapnál régebb óta), mi a gond, miért nem jön a baba? Van itt olyan anyuka, akinek az első baba után a második nehezen akar összejönni?
Szia!
Mi négy éve szeretnénk!Volt mindenféle kivizsgálás kisebb megszakításokkal(építkezés,esküvő)és idén júniusban derült ki laparos átjárhatóságin,két sikertelen uh-s után,hogy mindkét petevezetékem el van záródva!Most hónap végén kezdjük a lombik stimulálást mivel nekünk csak ez az esély maradt és nagyon bízom abban,hogy sikerülni fog!
Te viszont ha már szültél ne is agyalj ilyeneken,hogy mi lehet a gond mert az csak árthat!Szeressétek egymást amikor jól esik és ha egy év múlva sem sikerülne csak akkor forduljatok orvoshoz és akkor se azon rágodj,vajon miért,azt az orvos majd kideríti!
Sok sikert és ne agyalj ilyeneken!!!
4. válaszoló vagyok. Én végül márciusig vártam, elmentem orvoshoz, azonnal kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van, és Ir, elkezdtek kezelni, áprilisban jött meg utoljára, ma vagyok 38 hetes terhes, és már nagyon készülődünk a szülésre:-))
Ne hagyd magad, vizsgáljanak meg rendesen, én örülök, hogy nem halogattam tovább, mert a tavalyi vetélés után idén januárban volt mégegy, és ez már nekem elég volt ahhoz, hogy addig menjek, amíg ki nem derítik, hogy mi a baj. Szerencsére nagyon hamar kiderült, és nagyon gyorsan jött a tesó is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!