Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik január 9. -10. -ére nem...

Akik január 9. -10. -ére nem várjátok, hogy érzitek magatokat? Éreztek valamit? Mikor teszteltek?

Figyelt kérdés

2013. jan. 8. 10:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

20:39-es!

Gratulálok!! Akkor nálatok már biztosan lesz baba!! :) Én holnap tesztelek!

Utána írok!

Olyan furi mert tegnap és ma erősebb folyásom lett,pedig nem szokott...Lehet ez is a jele?

2013. jan. 9. 20:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg,nem is érzem,csak annyit,hogy nagyon,de nagyon fájnak a cicijeim...mensi előtt is szokott,de ez már túlzás,ahhoz képest és aznap el is múlik,mielőtt megjönne.Szóval nem értem....várok holnaputánig és csinálok még egy tesztet.
2013. jan. 9. 20:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Na volt teszt? :)
2013. jan. 11. 09:39
 14/16 anonim ***** válasza:

11-es vagyok!

Most teszteltem éppen!

Vettem egy 25mlU-s tesztet a patikába mert amit neten rendeltem 3napja,nem érkezett meg,hiába kértem elsőbbségivel.

Szóval,az első pár percben 1 csíkom volt...lettem a mosdó szélére "pihenni".Mert jártam már úgy,hogy éreztem,hogy biztosan terhes vagyok 5db!! tesztet csináltam,az összes negatív volt(azt hittem)aztán a 6-nál nem dobtam ki egyből és mire visszamentem 2csíkos volt!!

Most is így volt,3-4perc után megjelent a halvány 2.csík!!!

[link]

2013. jan. 11. 13:32
 15/16 anonim ***** válasza:
első vagyok, vasárnapra nem vártam, a mai tesztem full negatív, hát majd februárban...:)
2013. jan. 11. 13:37
 16/16 anonim ***** válasza:

11es gratulálok:))) Akkor egyszerre fogunk szülni:)))persze ha majd tutti lesz mindkettőnknél a baba:) Holnap énis tesztelek egyet még remélem az már ugyan olyan lesz mint a kontroll csík:) Kérdező nálad mi a helyzet?

10es voltam

2013. jan. 11. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!