Ki az aki nem várja 23. -a körül? Izgultok velem? Tesztelünk, majd örülünk együtt?
Sziasztok!
Én 22-re nem várom.
Ez a második hónapunk. Hétvégén tesztre fel! :)
Sziasztok,
Én 21-22-re nem várom, már 20 hónapja próbálkozunk.
Praktika: szeretjük egymást, amikor kedvünk van és sok mandulát eszem - helyettesít minden vitamint és ásványi anyagot (már elég volt a bogyókból).
Van egy rakás tesztem, már csak a kellő pillanatot kell kivárni :)
Én 26-ára nem várom...2.hónap hogy megpróbáljuk a kistesót...bízok benne ,hogy most sikerült.
Folsavat szedek és két naponta,de peteérésnél naponta is együtt vagyunk!Alig bírom kivárni még ezt a 9-10 napot,hogy mi lesz!!!
Szia! Én 22-re nem várom, és holnap szeretnék tesztelni egy 10 érzékenységű tesztel.
Illetve az egész úgyvolt, hogy a férjemmel nem terveztük a babát, de a védekezésre nem is nagyon figyeltünk oda, mert úgy voltunk vele, h ha jön a baba, akkor had jöjjön :)
Viszont fura tüneteim vannak, amiket eddigi mensik előtt még nem tapasztaltam, és egyből az jutott az eszembe, h lehet terhes vagyok.
Mindegek után kicsit csalódnék, ha a teszt negaív lenne, pedig megfogadtam, h nem élem bele magam, h baba lesz... Dehát...ez nem így megy ugyebár :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!