Ki az aki nem várja 23. -a körül? Izgultok velem? Tesztelünk, majd örülünk együtt?
Figyelt kérdés
Ki mióta próbálkozik? Praktikák?2013. jún. 16. 19:20
21/27 A kérdező kommentje:
Nekem még nem jött meg, de szerintem nekem is meg fog. Negatívak a tesztek sajnos :-(
2013. jún. 21. 17:24
22/27 anonim válasza:
Sziasztok! 5-ös vagyok,én 25-re nem várom,még nem csináltam tesztet. De a hétvégén lehet fogok már,bár nem érzek semmi olyan tünetet,ami terhességre utalna. :-(Nagyon sajnálom,hogy nem jött össze nektek ebben a hónapban. Nagyon szurkolok,hogy következőre sikerüljön.
23/27 A kérdező kommentje:
AZ én menszimnek még csak jele sincs. Pedig ilyenkor már mindig fájdogál a hasam. Holnapra nem várom, de a tesztek negatívak :-(
2013. jún. 22. 21:21
24/27 anonim válasza:
Van olyan,amikor csak az elmaradt menzesz után egy-két nappal mutat a teszt pozitívat. Szerintem ismételd meg a tesztet két nap múlva.
25/27 A kérdező kommentje:
Megjött sajnos. Aki 25.-ére nem várja az tesztelt már? Hátha legalább 1 pozitívunk van .
2013. jún. 23. 20:11
26/27 anonim válasza:
Sziasztok! Én 25-re nem vártam,ma teszteltem,de negatív lett. :-(
27/27 anonim válasza:
Csajok,valakinek sikerül ebben a hónapban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!