Ki nem várja 20. -a körül?
Nekem 19-én nem kéne megjöjjön és persze, nagyon izgulok.
20-án fogok tesztet csinálni, és addig annyira lassan telnek a napok.
Nincs értelme korábban tesztelni, mert csak szomorú lesz az ember a negatív eredmény láttán..
Én most megpróbálok türelmesnek maradni és remélni, hogy nem fog megjönni. Jövőhét péntekre tervezném az első tesztelést, bár ismerem magam annyira, hogy nem fogom tudni kivárni:( Csak ezzel az a baj, hogy nincs 10-es érzékenységű tesztem, ami adhatna más esetben reményt, a többi meg nem biztos, hogy hamarabb kimutatja. Ti 10-essel vagy 25-össel fogtok tesztelni?
Én még nem szereztem be 10-es tesztet:(
Nekem igazából semmi tünetem sincs, túl korai lenne valószínű. Egyedül a mellbimbóm érzékeny, de az lehet attól is, hogy közeleg a mensi időpontja... de remélem nem amiatt van! :)
Drukkoljunk egymásnak a babákért :)
Én holnap reggel is csnálok egy tesztet, mert úgysem bírom megállni, hogy ne.
Én émelygek, rosszul érzem magam, feszül alul a pocakom és néha nyilal a cicim oldalt + sokszor van hányingerem, de talán csak én akarom ezeket érezni...
Hamarosan kiderül.
Van szívhez közeli reményetek a baba nemét tekintve?
Nekünk 3,5 éves kisfiunk van és örülnénk akár fiúnak, akár kislánynak, csak kistesó legyen.
Gratulálok az eddig gyerekekhez Nektek:)
Páromnak már van egy 18 éves lánya, ő fiút szeretne majd. Én nagyon reménykedek, hogyha összejönne a baba akkor lány lenne, de igazából onnantól kezdve már az lesz a legfontosabb, hogy egészséges legyen. Másodiknak meg esetleg egy fiú :) Nekem ez a vágyam.
Nekem utoljára júli 22-én volt meg, az ovus kalkulátor szerint 5-6ra rakta az ovut. A ciklusom 6., 11., 16. és 19. napján voltunk együtt. Nagyon reménykedek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!