Ki nem várja 20. -a körül?
Grat a barátnődnek:)
Próbáld meg, kitudja. Bár az érzékenyebbnek kikellene mutatnia... Vagyis a nem várt napján már kikellene.
Én szerdán veszek csak tesztet :) És csütörtökön csinálom meg...
Köszi a gratulációt :)
Mivel a barátnőm elhasználta 2 tesztemet (egyetlen clearblue digitemet, amit a nagy öröm ellenőrzésére tartogattam és egy onestepet), már csak 1 onestep maradt itthon, így mikor elvittem a gyermekünket aludni, a férjem útnak indult egy ügyeletes gyógyszertárba, hogy vegyen nekem tesztet (mondván, úgy sem bírnám ki az ünnepeket 1 teszttel).
Hozott 2 clearblue digitet (előtte telefonálgatott, hol lehet venni, mert nem volt 2 helyen, csak a 3. gyógyszertárban). Nekem ez is negatív lett, de a másikat tartogatom reggelre, a nem várt napjára, amikor már ki kell mutatnia... Annyira kikészülök ettől a várakozástól...
Olyan jó lenne újra babázni :) Ráadásul barátnőmmel együtt, egy időben :)
Nagyon sajnálom. Annyira lehangoló és szívszorító, mikor az izgatott várakozást felváltja a rideg valóság.
Én is félek ettől az érzéstől (és fejemben, lelkemben kissé kudarc élménytől), de eddig még nem jött meg...
Persze reggel elkészült a 827.258.145.999 negatív tesztem.
73-as nagyon sajnálom:((( Szomorú ezt olvasni... KITARTÁS!
Nekem sem jött még meg, dehát sajnos minden elképzelhető:(
Szorítok mindenkinek!
Én csütörtökön fogok szerintem leghamarabb tesztelni..
Reggeli tesztem negatív, de még nem jött meg.
Furának tartom, hogy még nem mutatja ki a teszt...
Továbbra is szorítok Mindenkinek! :)
Én ma nagy sírógörcs közepette elfogadtam, hogy reggel megjött.....
Sok sikert Mindenkinek
A szeptemberi csoportot is létrehozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!