Ki nem várja 20. -a körül?
Figyelt kérdés
Izgultok? Mikor fogtok tesztelni?2013. aug. 12. 14:31
101/107 anonim válasza:
Judit!
Persze, hogy van remény. 2 nap alatt már erősebb HCG szinted lehet. Vasárnap is csinálj tesztet, az már erősebb lehet.
102/107 A kérdező kommentje:
19-es nagy grat:) Végre valaki:) Remélem következő hónapban mindenkinek így alakul;)
2013. aug. 23. 15:27
103/107 anonim válasza:
19 es vagyok, köszönöm!!! És kívánok sok-sok + tesztet!!!
Judit ne add fel...nekem is még pár napja full nega volt...most meg pozitív. Sztem várj még úgy hétfőig, és utána írd meg nekünk, hogy pozitívat teszteltél :-D
104/107 A kérdező kommentje:
ámen ;)
2013. aug. 23. 18:46
105/107 péntek judit nikolet válasza:
Szióka lányok!! Sajna ma reggelre megjött a nem várt!!!
De ez is valami!! Nem vagyok szomorú új holnap új remények!! Azért örülök mert akkor valószínű nem zavart össze a fogamzásgátló és ennek már örülök így van remény .... :D
106/107 A kérdező kommentje:
Örülök Judit, hogy nem viselt meg a dolog, a következő hónap szép ajándékot hozhat:)
2013. aug. 24. 12:43
107/107 péntek judit nikolet válasza:
Így van!! Új hónap új remények!! 2 Kislányom nem hagy szomorkodni remélem hamar össze fog jönni a 3. is!!! Szurkolok mindenkinek!!!! Fel a fejjel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!