Ki nem várja 20. -a körül?
Figyelt kérdés
Izgultok? Mikor fogtok tesztelni?2013. aug. 12. 14:31
81/107 anonim válasza:
Sajnálom!:( Fel a fejjel új hónap új remény, ahogy szokták mondani!
Én péntekre nem várom.Fogalmam sincs, hogy velem meg mi van mert szombat-vasárnap volt vmi amire azt hittem elkezd megjönni de mégsem..A melleim nőttek egy méretet és iszonyat fáradt vagyok.
Akinek még nem jött meg annak drukkolok!A többieknek pedig erőt küldök az új hónaphoz!:)
Molly
82/107 péntek judit nikolet válasza:
Hát nagyon sajnálom akinek megjött aki nem várta szeptemberben újul erővel indulhat a próbálkozás!!!! Nagyon sok erőt és kitartást mindenkinek, nem szabad feladni sikerülni fog!!!
83/107 anonim válasza:
Oh, nagyon sajnálom :( Szurkoljunk együtt a jövő hónapban is!! Fel a fejjel! Ezen a bőgés dolgon én is túl voltam tegnap reggel, amikor tesztelni akartam, de láttam, hogy felesleges :( :( Akiknek nem jött meg, azoknak megy a drukk ezerrel!
84/107 A kérdező kommentje:
Már létrehoztam a szeptemberi csoportot, majd gyertek oda is:)
Köszönöm... már kisírtam magamból, így talán könnyebb már valamennyire.
Nagyon szorítok akiknek még nem jött meg most!!!
Katy
2013. aug. 20. 20:23
85/107 péntek judit nikolet válasza:
nekem még mindig semmi ma veszek tesztet hátha kimutat már valamit reméljük sikerült majd írok mi lett az eredmény!!! kitartást mindenkinek
86/107 A kérdező kommentje:
Judit mindenképpen írd meg az eredményt:)
2013. aug. 21. 12:44
87/107 anonim válasza:
Sziasztok!
Akinek megjött, annak új örömteli várakozást kívánok.
Nálam ma reggel egy pici barnázás volt, de talán egy borsónyi, azóta semmi. Holnap reggel csinálok tesztet.
Ez a barnázás kicsit nyugtalanít...
88/107 A kérdező kommentje:
Írj mindenképpen a teszt után:) Drukkolás megy!!!
2013. aug. 21. 20:28
89/107 anonim válasza:
Nem csináltam reggel tesztet, mert erősödött a barnázás, inkább vasárnap reggel csinálok egyet.
90/107 A kérdező kommentje:
oh pedig vártam az eredményt:( :) De akkor vasárnap írj:)
2013. aug. 22. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!