Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 20. -a körül?

Ki nem várja 20. -a körül?

Figyelt kérdés
Izgultok? Mikor fogtok tesztelni?

2013. aug. 12. 14:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/107 A kérdező kommentje:

A.E. nagyon sajnálom:( Következő hónapban nagyon szorítok Neked!

Kedves utolsó ne keseredj el, kedd még messze van. Ha később fogant a baba akkor még biztos nem fogja a teszt kimutatni. Próbáld megvárni a jövőhetet és akkor lehet, hogy azok a könnyek öröm könnyekké fognak válni :) Én is nagyon izgulok, de nem lövök el inkább tesztet... Bár nekem csak X-epil tesztem van, azt se tudom az milyen erősségű, sejtem max, hogy 25-ös.

2013. aug. 15. 11:02
 42/107 anonim ***** válasza:
Én sem várom 20-ra. Persze ma csináltam egy tesztet és negatív... Az ovum egy kicsit később volt, így a 7-8. DPO-nál tartok. Tudom, korai... de őrjítő ez a várakozás!!!
2013. aug. 15. 13:42
 43/107 anonim ***** válasza:
en is 20ra nem varom, halvany pozi x epil, clear blue digital nega :s
2013. aug. 15. 13:45
 44/107 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok, csak ovu tesztet csináltam, mert azt gondoltam, hogy az hamarabb mutatja, tök negatív :(

Utolsó! Halk gratu :)

2013. aug. 15. 14:19
 45/107 anonim ***** válasza:
x-epil milyen érzékenységű? ClearBlue 25-ös, azt tudom.
2013. aug. 15. 14:42
 46/107 anonim ***** válasza:
szerintem x epil is olyan, de lehet azert volt nega mert az x-et első, cleart 3pisibol csinaltam.....
2013. aug. 15. 15:58
 47/107 anonim ***** válasza:

2 napja csak fórumokat és babás - teherbeesős oldalak olvasok. Összegzett tapasztalat:

1. teszt ideje a kimaradt mensi 1. napja

2. ha 2-3 nap múlva sem jön meg, bármilyen teszt kimutatja a pozitív eredményt.

Ha ezek után is negatív, irány a doki.

Azért én minden reggel csinálok egyet, míg elfogynak a tesztjeim (van még 6 vaterás és 1 clear blue :)

2013. aug. 15. 16:12
 48/107 anonim ***** válasza:

Sziasztok!14-es voltam az elején innentől Mlly csak, hogy jobban tudjuk követni egymást:)

Nekem volt már 4 nappal mensi előtti délutáni pisiből erős 2 csíkos tesztem ami Clearblue volt.Nekem ez a legjobb.Akkor nem volt semmi folyásom, tök száraz voltam mint a sivatag:D Második babánál figyeltem a méhszájam és nehezen elérhető volt és tök kemény.Gyanús volt nekem de csak 1 nap késés után teszteltem sima Facelle teszttel erős pozitívat.Folyásom itt viszont volt, kevés krémes, fehér.

Most vagyok az 5. dpo-n.A hasam puffad és nagyon fáradt vagyok.A mensi érzés keveredik a hirtelen késszerű szurkálódásokkal.Nagyon kíváncsi leszek:)..

Drukkolok mindenkinek akinek pedig megjött azzal együtt érzek!!:(Tudom sajnos milyen rossz érzés a csalódás:(...!

2013. aug. 15. 20:35
 49/107 A kérdező kommentje:
Ki mióta próbálkozik?
2013. aug. 15. 21:19
 50/107 A kérdező kommentje:
Az X-epil 25-ös érzékenységű, utána néztem. Szóval nekem még jócskán várnom kell:S
2013. aug. 15. 22:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!