Ki nem várja 20. -a körül?
A.E. nagyon sajnálom:( Következő hónapban nagyon szorítok Neked!
Kedves utolsó ne keseredj el, kedd még messze van. Ha később fogant a baba akkor még biztos nem fogja a teszt kimutatni. Próbáld megvárni a jövőhetet és akkor lehet, hogy azok a könnyek öröm könnyekké fognak válni :) Én is nagyon izgulok, de nem lövök el inkább tesztet... Bár nekem csak X-epil tesztem van, azt se tudom az milyen erősségű, sejtem max, hogy 25-ös.
Utolsó előtti vagyok, csak ovu tesztet csináltam, mert azt gondoltam, hogy az hamarabb mutatja, tök negatív :(
Utolsó! Halk gratu :)
2 napja csak fórumokat és babás - teherbeesős oldalak olvasok. Összegzett tapasztalat:
1. teszt ideje a kimaradt mensi 1. napja
2. ha 2-3 nap múlva sem jön meg, bármilyen teszt kimutatja a pozitív eredményt.
Ha ezek után is negatív, irány a doki.
Azért én minden reggel csinálok egyet, míg elfogynak a tesztjeim (van még 6 vaterás és 1 clear blue :)
Sziasztok!14-es voltam az elején innentől Mlly csak, hogy jobban tudjuk követni egymást:)
Nekem volt már 4 nappal mensi előtti délutáni pisiből erős 2 csíkos tesztem ami Clearblue volt.Nekem ez a legjobb.Akkor nem volt semmi folyásom, tök száraz voltam mint a sivatag:D Második babánál figyeltem a méhszájam és nehezen elérhető volt és tök kemény.Gyanús volt nekem de csak 1 nap késés után teszteltem sima Facelle teszttel erős pozitívat.Folyásom itt viszont volt, kevés krémes, fehér.
Most vagyok az 5. dpo-n.A hasam puffad és nagyon fáradt vagyok.A mensi érzés keveredik a hirtelen késszerű szurkálódásokkal.Nagyon kíváncsi leszek:)..
Drukkolok mindenkinek akinek pedig megjött azzal együtt érzek!!:(Tudom sajnos milyen rossz érzés a csalódás:(...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!