Ki nem várja 20. -a körül?
Mi 1 éve próbálkozunk. Tavaly októberben lett is pozitív tesztünk, de január 3-án (13 hetesen) vérezni kezdtem és elveszítettük a babánkat.
Utána 2 hónap szünetet kellett tartani (február és március), azóta újra teljes lendülettel próbálkozunk.
Sajnálom, hogy akkor elment a baba:( De biztos vagyok benne, hogy hamarosan összejön. SZorítok :)
Ki hány éves?
51-es vagyok:
Köszi, mi is drukkolunk, hogy sikerüljön nektek.
Mi 38 évesek leszünk idén és a 2. babát szeretnénk.
Én 21-re nem várom 3. babóca lenne ha sikerül!!!
De enm bírom már csinálok egy tesztet ma meg holnap reggeli pisiből hátha.... ( fogamzásgátlót szedtem dienillét 8.5 hónapig) Remélem hamar sikerülni fog...
Üdv Judit!
Drukkolunk neked is. Majd írd meg, mi lett az eredmény.
Olyan jó így drukkolni, együtt, mindenkiért :)
Judit várjuk az eredményt:)
Amúgy én 24 éves vagyok, párom meg 39:) Neki van már egy 18 éves lánya, nekem meg az első gyerkőcöm lenne. Annyira reménykedek, hogy két csíkot fogok látni majd a tesztemen.......
Hát amit ma csináltam sajna negatív lett..... (Romed kazettás terhességi gyorsteszt)
De vettem még egyet ami másmilyen azt már megpróbálom csak szerdán megcsinálni
Judit!
Korai volt a teszt (én minden reggel csinálok egyet ovu óta, tök értelmetlenül). Majd a jövőheti biztosabb lesz. Amíg nem jön meg a mensi, van remény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!