Ki nem várja 20. -a körül?
A leveles dolog is nagyon jó ötlet:D
De ha már így adtak tippet, akár az is lehet, hogy azt írd meg benne, hogy "Íme a feladvány: 1+1=3 Megoldás:?" :) Szerintem frappáns;)
Jó ötlet, köszönöm, de minden reggel együtt izguljuk végig kávé mellett a tesztet, így félő, hogy nem lesz túl nagy meglepetés. Az első gereknél is így volt...
Vannak már tüneteitek?
Én éjjel alig aludtam, este kicsit szúrkált a hasam és volt fél óra, amikor úgy éreztem, mindjárt meg fog jönni, de mégsem.
Bárhogy is, de mindenképp csodás meglepi:)
Én 3 napja nagyon fáradt vagyok. Mensis görcsöt még nem érzek max néha picit beszurkál a hasam. Lehet, hogy beteg leszek vagy valami, akkor szoktam ilyen gyenge lenni:( de ezektől függetlenül remélem, hogy ebben a hónapban már két csíkos tesztet tarthatok majd a kezemben :)
Nekem az első gyereknél a beágyazódás hetén volt csak iszonyat fáradtság és most is 3 napig tartott.
Úgy előre tekerném az időt jövő keddre :)
Persze reggel is csináltam tesztet, ami újra negatív lett, de már a férjem hozza kávé mellé, mert tudja, hogy nem bírom ki teszt nélkül :)
Még egy pár kérdés:
méhszáj és nyálka állapota nektek milyen? Ebből lehet következtetni a babára vagy nem?
Sziasztok,en 16ra nemvarom,lehet holnap reggel tesztelek egyet.A ciklus 22-23 napjan volt olyan barnas pecsetelo akarmi,azb lehett beagyazodas?drukkolok minenkinek!!!
A.E
Akkor a férjed is jó fej:) Kedves Tőle, hogy kávé mellé hozza a tesztet is:)
Sajnos én nem tudom, hogy anyák állapota utalhat bármire is, nekem most 2 napig fehéres volt és fogalmam sincs mitől... Bár remélem nem rossz jel :S
16 már mindjárt itt van, de irigyellek:) 2 nap és csinálhatsz is már tesztet. Nekem még egy hetet várni kell :(
Elkezdett görcsölni a hasam:(
ez ugye nem jó jel? :(
Ma este sajnos megjott,de kovetkezo honapba jopbb lesz remelem!Drukkolok mindnekinek!!!!!
A.E
A.E.
Együtt érzek veled. Nekem is tegnap este görcsölt a hasam, de még nem jött meg. Reggeli teszt negatív.
Regisztráltam a tervezettbaba.hu-ra, talán ott többet tudok meg a sikeres tervezésről.
Bennem még él a remény, hogy jövő keddig nem jön meg.
Férjemmel már megbeszéltük, hogy ha most mégsem lenne baba, a következő ovu előtt 3 naptól ovu után 3 napig 2 naponta próübálkozunk és ovu napján duplán.
Annyira figyelmes volt reggel a férjem, elsírtam magama.
Később keltem, és a konyhaasztalon volt kikészítve a kávém, a bögre fülébe pedig egy papír tekercs, amin szivecske volt és benne: Anya, baba apa...
Még nem volt erőm elmondani a mai negazív tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!