Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 20. -a körül?

Ki nem várja 20. -a körül?

Figyelt kérdés
Izgultok? Mikor fogtok tesztelni?

2013. aug. 12. 14:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/107 A kérdező kommentje:

A leveles dolog is nagyon jó ötlet:D

De ha már így adtak tippet, akár az is lehet, hogy azt írd meg benne, hogy "Íme a feladvány: 1+1=3 Megoldás:?" :) Szerintem frappáns;)

2013. aug. 13. 21:58
 32/107 anonim ***** válasza:

Jó ötlet, köszönöm, de minden reggel együtt izguljuk végig kávé mellett a tesztet, így félő, hogy nem lesz túl nagy meglepetés. Az első gereknél is így volt...

Vannak már tüneteitek?

Én éjjel alig aludtam, este kicsit szúrkált a hasam és volt fél óra, amikor úgy éreztem, mindjárt meg fog jönni, de mégsem.

2013. aug. 14. 09:27
 33/107 A kérdező kommentje:

Bárhogy is, de mindenképp csodás meglepi:)

Én 3 napja nagyon fáradt vagyok. Mensis görcsöt még nem érzek max néha picit beszurkál a hasam. Lehet, hogy beteg leszek vagy valami, akkor szoktam ilyen gyenge lenni:( de ezektől függetlenül remélem, hogy ebben a hónapban már két csíkos tesztet tarthatok majd a kezemben :)

2013. aug. 14. 10:31
 34/107 anonim ***** válasza:

Nekem az első gyereknél a beágyazódás hetén volt csak iszonyat fáradtság és most is 3 napig tartott.

Úgy előre tekerném az időt jövő keddre :)

Persze reggel is csináltam tesztet, ami újra negatív lett, de már a férjem hozza kávé mellé, mert tudja, hogy nem bírom ki teszt nélkül :)

2013. aug. 14. 10:35
 35/107 anonim ***** válasza:

Még egy pár kérdés:

méhszáj és nyálka állapota nektek milyen? Ebből lehet következtetni a babára vagy nem?

2013. aug. 14. 10:36
 36/107 anonim ***** válasza:

Sziasztok,en 16ra nemvarom,lehet holnap reggel tesztelek egyet.A ciklus 22-23 napjan volt olyan barnas pecsetelo akarmi,azb lehett beagyazodas?drukkolok minenkinek!!!

A.E

2013. aug. 14. 15:26
 37/107 A kérdező kommentje:

Akkor a férjed is jó fej:) Kedves Tőle, hogy kávé mellé hozza a tesztet is:)

Sajnos én nem tudom, hogy anyák állapota utalhat bármire is, nekem most 2 napig fehéres volt és fogalmam sincs mitől... Bár remélem nem rossz jel :S

16 már mindjárt itt van, de irigyellek:) 2 nap és csinálhatsz is már tesztet. Nekem még egy hetet várni kell :(

2013. aug. 14. 16:49
 38/107 A kérdező kommentje:

Elkezdett görcsölni a hasam:(

ez ugye nem jó jel? :(

2013. aug. 14. 18:44
 39/107 anonim ***** válasza:

Ma este sajnos megjott,de kovetkezo honapba jopbb lesz remelem!Drukkolok mindnekinek!!!!!

A.E

2013. aug. 14. 20:45
 40/107 anonim ***** válasza:

A.E.

Együtt érzek veled. Nekem is tegnap este görcsölt a hasam, de még nem jött meg. Reggeli teszt negatív.

Regisztráltam a tervezettbaba.hu-ra, talán ott többet tudok meg a sikeres tervezésről.

Bennem még él a remény, hogy jövő keddig nem jön meg.

Férjemmel már megbeszéltük, hogy ha most mégsem lenne baba, a következő ovu előtt 3 naptól ovu után 3 napig 2 naponta próübálkozunk és ovu napján duplán.

Annyira figyelmes volt reggel a férjem, elsírtam magama.

Később keltem, és a konyhaasztalon volt kikészítve a kávém, a bögre fülébe pedig egy papír tekercs, amin szivecske volt és benne: Anya, baba apa...

Még nem volt erőm elmondani a mai negazív tesztet.

2013. aug. 15. 08:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!