Ki nem várja 20. -a körül?
Figyelt kérdés
Izgultok? Mikor fogtok tesztelni?2013. aug. 12. 14:31
91/107 anonim válasza:
Én is folyamatosan olvasom a kommenteket, jó lenne, ha valakinek sikerülne közülünk :) Olyan jó pozitív tesztekről olvasni!!! :D
92/107 anonim válasza:
Sajnos nekem is megjött és én is nagyon sírtam és szerencsétlennek érzem magam :( Linkelnéd a szeptemberi topikot?
93/107 A kérdező kommentje:
sajnálom átérzem:(((
Itt a szeptemberi:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2013. aug. 22. 22:34
94/107 péntek judit nikolet válasza:
nekem még mindíg semmi lányok!! Szerdán vltam nőgyógyásznál mert volt mészálysebem és azzal visza kellett mennem de nem jött meg azóta sem!!! 20-21.-re vártam , de azt mondta a dokim mivel abba hagytam a gyógyszert lehet azért van de van remény... ha nem jön meg egy hét múlva sem azaz szerdáig azt mondta menjek vissza és akkor vérvétel ilyesmi az biztosabb mint a tesztek.. mert a teszt negatív lett..
95/107 anonim válasza:
Nekem 19-én kellett volna megjöjjön, és már annyira bizakodtam, de már éjjel teljesen megjött.
Megyek szeptemberire, ott találkozunk.
Judit!
Neked megy továbbra is a hatalmas drukk, mert neked még van reményed.
96/107 péntek judit nikolet válasza:
hát köszönöm bízom benne ,hogy baba van de lehetséges hogy a gyógyszer szedés miatt van csak ez és majd egyszer csak.....
97/107 anonim válasza:
Szia! 19 es vagyok! Tegnap reggel nagyon halvány pozitívat teszteltem :) be vagyok zsongva, remélem erősödik majd a csík!!! Nagyon örülnék neki!!!!!!!!
98/107 anonim válasza:
Végre végre valakinek sikerül :)
Szívből gratulálok és érthető a zsongás, még én is megkönnyeztem. Vigyázz nagyon magatokra és írj.
Dokihoz mikor mész? Mit tervezel? Egyáltalán lehet ilyenkor egy épkézláb gondolatod is? Biztosan nem, mert boldogságban úsazol :)
99/107 anonim válasza:
Hát orvoshoz csak 2 hét múlva tervezem, hogy már vmit lássunk is :D De egyenlőre még meg próbálom felfogni... :) Nagyon jó érzés...el nem mondható....ez olyan álom világ.....rószaszínű felhőkkel...kívánok minden leendő kismamának ilyet, minél hamarabb!!!!!!!!!!!!!!!
100/107 péntek judit nikolet válasza:
Hát gratulálok neked!!! Én nem merek tesztet csinálni mert szerdán negatívat mutatott pedig szerdán már meg kellett volna jönnie de azóta se semmi nem merek , mert lehet nekem csak a bógyó zavart be ennyire július 24 volt utoljára azóta se semmi ... de negatívat teszteltem szerdán szerintetek van remény??!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!