Ki nem várja 20. -a körül?
Nem bírtam magammal, így munkából hazaérve csináltam egy 10-es tesztet és negatív lett. Már bánom, hogy megcsináltam, mert bármit is mutat, érzem hogy babánk lesz.
Olyan messze van még 20.-a...
A várakozás nem az erősségem, így reggel is csináltam tesztet, ami persze negatív lett.
Most elhatároztam, hogy legközelebb csütörtök reggel csinálok, és ha az is negatív, akkor vasárnap reggel.
Ez a fránya várakozás...
Szerintem próbálj várni a nem várt napjáig.. az a legbiztosabb, sőt azt mondják, hogy még akkor sem biztos, hogy kimutatja...
Nekem nincs 10-es erősségű tesztem, így valószínű, hogy nekem jövőhét csütörtökig legalább kellene várnom..
Szerinted a 10-es már hétvégére kimutatja?
Mindenhol azt olvasni, hogy vagy a nem várt mensi napján vagy az azt követő 1-2 napon érdemes megcsinálni a tesztet.
Eszerint hétfőn van a nem várt, akkor kéne vagy utána 1-2 nappal.
Ha pozitív lesz, hogyan közlitek a nagy hírt a férjetekkel, családdal?
Igen, a nem várt napján érdemes szerintem.
Én is már türelmetlen vagyok. Második napja nagyon fáradtnak érzem magam és érzékenyek a cicijeim. Ez lehet menstruációs dolog is, bár nem szokott ilyen lenni:( Azt mondják sokan érzik,hogy teherbe esnek....
Én még nem tudom hogyan fogom közölni. De arra gondoltam, hogy szereti párom a retro gumicumit. Fogok venni és veszek egy igazi cumit és amikor viszem be neki egy tálkába akkor közé rakom az igazit is:) Mit szóltok?:D
Szerintem szuper ötlet :) Legyen kéznél egy fényképezőgép :)
Én ma reggel gondolkodtam, hogy miként kéne elmondani a családnak... nem jutott eszembe semmi.
Matematikus a férjem.
Azt hiszem, írni fogok egy levelet és mellékelem a tesztet, amit futárral elküldök neki és a leendő pici babánk nevében fogom írni. Még nem találtam ki igazán, mi is lesz benne.
Én biztosan írnék egy jó hosszú képletet és a vége az lenne hogy 1+1=3
:)) Törje a fejét, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!