Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 28-3O. -a körül?

Ki nem várja 28-3O. -a körül?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Van kedvetek beszélgetni? A 2O14es év már igazán lehetne a mi évünk:)
2013. dec. 25. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

26 éves vagyok 2. baba lenne.

1 éve várunk rá,ez a 2. clostilbegytes hónapom.

UH-n azt mondta a doki 14-én ovu,úgyhogy kezdek izgulni :D

Hasam fájdogál és picit a cicim is fura,de lehet csak beképzelem

:(

Tesztet nem tudom mikor merjek csinálni,félek a csalódástól!

Üdv:M

2013. dec. 26. 19:00
 22/79 A kérdező kommentje:
Én a teszttel várni fogok hétfőig mindenképp,ha nem esik le a hőm,akkor megcsinálom. Ezért szeretem a hőmérőzést,m igy nem reménykedek feleslegesen,már látom pár nappal előtte,h megy lefelé. Majd irjatok,h mizu veletek,reméljük lesznek pozitiv tesztek igy új év előtt:)
2013. dec. 26. 21:55
 23/79 anonim ***** válasza:
Én is hétfőn tesztelek, ha addig nem jön meg (vasárnap nem várom) Veled együtt izgulok :-) A hőmérőm pont az ünnepkre bedöglött, nem tudtam ügyeletes gyógyszertár közelébe se férni, úgyhogy pár nap kimaradt, így nem tudom, hogy esett-e... szóval most várok szépen hétfőig hőmérőzés nélkül sajnos
2013. dec. 26. 23:22
 24/79 anonim ***** válasza:

Az első babámnál én is hőmérőztem,most nem tudok,mert össze vissza alszunk :/

M

2013. dec. 27. 07:25
 25/79 Emerencia76 ***** válasza:

Sziasztok

a diagramom:

[link]

Egy inci fincit mintha erősebb lenne a csíkocska... de még mindig semmi tünet :(

és aggódóm mert nem vagyok tök egészséges sem ... elkaptam valami c@rt is uh köhögök folyik nózim stb :(

2013. dec. 27. 10:47
 26/79 anonim ***** válasza:
Emerencia76! De jó! Gratula! Nagyon vigyázz Magatokra! 8-as vagyok.
2013. dec. 27. 11:06
 27/79 A kérdező kommentje:

Nagyon jó,gratulálok:) Ne idegeskedj már azon,h nincs tünet,az semmit nem jelent,tünetek ráérnek egész a 6-7.hét körül is.

Nekem se esett le a hőm szerencsére,úgyh én is bizakodom.

2013. dec. 27. 11:10
 28/79 A kérdező kommentje:
23as és 24es....nektek akkor meglepetés lesz,mivel nem tudtok hőmérőzni,remélem pozitiv lesz a tiétek is.
2013. dec. 27. 11:12
 29/79 Emerencia76 ***** válasza:
Jajj kérdező nagyon szorítok Neked is! :D Meg persze a többieknek is :D remélem mindenki kétcsíkos lesz!!! :D Csak azért parázok ám a tüneteken mert tavaly mindkét terhességemnél olyanok voltak a cickók h a cicifixet alig bírtam elviselni és ugye mindig akkor volt baj(mindkét terhességem elhalt ebből az egyik iker terhesség volt) amikor megszűntek a tünetek.... :( Ezért vagyok rákattanva hogy legyen már valami mert megnyugtatna :D... még a rókakoma is :D
2013. dec. 27. 11:24
 30/79 A kérdező kommentje:

Egy terhesség sem egyforma,ez most lehet,h pont olyan lesz,h nem is lesz semmi tünet és igy meg fog maradni. Valahol azért értelek,én is örülnék egy reggeli rosszullétnek,mint majom a farkának :D Nekem ez már a 12.nap a luteális szakaszban,eddig nem volt fent a hőm sosem,de az enyém nem olyan magas azért,mint a tiéd.

[link]

2013. dec. 27. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!