Ki nem várja 6-ra? Teszt, tünetek?
Szia. Én nagyon nem várom :) teszteltem kedden sajnos negatív lett :/ tünetem van de félek csak bemesélem magamnak... menszesz szerű görcsök cici feszülés szédülés, fejfájás.. ez mellett a cicimen megjelentek kék erek meg besötétült a mellbimbó körül, hogy ez jelent e valamit nemtudom.. remélem baba, vasárnap tesztelek + szerdán ha addig nemjön meg.. veled miújság??
Drukkolok :) V.
A tünetek ugyan azok mint nálad :) én ma re
ggel teszteltem,hát ha akarom látom,ha akarom nem.Szóval 2 nap múlva megint tesztelek.
Rendben! Szombaton tesztelek,majd megírom mi lett :)
És te is jelentkezz!
Én nem tudok pontos dátumot, de ha 6-ig nem jön meg akkor elég nagy a valószínűsége, hogy sikerült. Tegnap leesett a hőm, és este volt a wc papíron nagyon kevés vér, ezért azt gondoltam, hogy meg fog jönni, de már semmi szerencsére, és reggelre a hőm is feljebb ment jóval. Viszont beteg is vagyok, ezért lehet az zavar be a hővel kapcsolatban.
Egyébként a mellbimbóim érzékenyek eléggé, meg időnként szurkálós érzés érzek a hasam aljában, ami a hüvelyembe is kisugárzik. Meglátjuk mi lesz.
Én nem mérem,sajna így nem tudom.
De mindenkinek drukkolok.
Megint fáj a fejem,nem tudom mi ez,lehet bekaptam valami vírust...... :(
Nem is kérdeztem hogy első baba lenne mindenkinek?
Nekem van már egy 2 és fél éves lányom :))
És még egy kérdés.Szerintetek a vaterás one step teszt valóban 10-es érzékenységű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!