Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 6-ra? Teszt,...

Ki nem várja 6-ra? Teszt, tünetek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 11:47
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:

Szia. Én nagyon nem várom :) teszteltem kedden sajnos negatív lett :/ tünetem van de félek csak bemesélem magamnak... menszesz szerű görcsök cici feszülés szédülés, fejfájás.. ez mellett a cicimen megjelentek kék erek meg besötétült a mellbimbó körül, hogy ez jelent e valamit nemtudom.. remélem baba, vasárnap tesztelek + szerdán ha addig nemjön meg.. veled miújság??

Drukkolok :) V.

2014. jan. 2. 12:08
 2/57 anonim ***** válasza:
Én, de szerintem ebben a hónapban sem jött össze :( Bár a hőm fenn van, kicsit elkezdtem ma barnázni. Nem tesztelek, csak akkor ha nem jön meg, mert már túl sokszor csalódtam a túl korai tesztekben....
2014. jan. 2. 12:34
 3/57 A kérdező kommentje:

A tünetek ugyan azok mint nálad :) én ma re

ggel teszteltem,hát ha akarom látom,ha akarom nem.Szóval 2 nap múlva megint tesztelek.

2014. jan. 2. 12:37
 4/57 anonim ***** válasza:
Júúj hát remélem babásak vagyunk. Írd meg mi lett :) V.
2014. jan. 2. 14:07
 5/57 A kérdező kommentje:

Rendben! Szombaton tesztelek,majd megírom mi lett :)

És te is jelentkezz!

2014. jan. 2. 14:18
 6/57 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Pont most irtam ki a kérdésem. Ugyan így vagyok...gorcsolgetek meg feszül a Hasam alja. Meg olyan érdekes érzés ott lent. Olyan kellemesen bizsergo érzésem van.Teszteltem ma de ugye meg korai...negatív lett . Majd Vasárnap ha az is negatív akkor kedd reggel.írjátok majd mizújs!
2014. jan. 2. 22:14
 7/57 FKKTorp ***** válasza:

Én nem tudok pontos dátumot, de ha 6-ig nem jön meg akkor elég nagy a valószínűsége, hogy sikerült. Tegnap leesett a hőm, és este volt a wc papíron nagyon kevés vér, ezért azt gondoltam, hogy meg fog jönni, de már semmi szerencsére, és reggelre a hőm is feljebb ment jóval. Viszont beteg is vagyok, ezért lehet az zavar be a hővel kapcsolatban.

Egyébként a mellbimbóim érzékenyek eléggé, meg időnként szurkálós érzés érzek a hasam aljában, ami a hüvelyembe is kisugárzik. Meglátjuk mi lesz.

2014. jan. 3. 08:25
 8/57 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetném nektek mennyi a test hőtök? :) V.
2014. jan. 3. 08:50
 9/57 A kérdező kommentje:

Én nem mérem,sajna így nem tudom.

De mindenkinek drukkolok.

Megint fáj a fejem,nem tudom mi ez,lehet bekaptam valami vírust...... :(

2014. jan. 3. 08:57
 10/57 A kérdező kommentje:

Nem is kérdeztem hogy első baba lenne mindenkinek?

Nekem van már egy 2 és fél éves lányom :))

És még egy kérdés.Szerintetek a vaterás one step teszt valóban 10-es érzékenységű?

2014. jan. 3. 09:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!