Ki nem várja nemzeti ünnepünkre, március 15-re? Tünetek lent.
Figyelt kérdés
Nekem szurkál a méhem középen, néha a petefészkeim, 2 napja erotikus álmaim vannak:), eddig meg nem is néztem a páromra az utóbbi 1 hétben:) Ingerült vagyok, barnázgatok, ebből sajna mensi lesz:( 8. hónapunk lesz kihúzva:( A melleim szurkálnak, de nincsenek annyira megduzzadva. Nálatok mi a helyzet?2013. márc. 12. 09:13
1/6 anonim válasza:
Szia!
Igaz Én még csak az 5. dpo-n járok, de nagyon nem várom a végét! :) Nekünk ha ez sem lesz sikeres, akkor a 9. hónapunk volt! Már igazán jöhetne a gólya Hozzánk is! :) Pé után általában már fájni kezd a cicim, de még semmi, úgyhogy lehet társulok majd Hozzád! :) Fel a fejjel, amíg nem jön meg rendesen addig nincs gond! :) Azért Én drukkolok Neked! :)
2/6 anonim válasza:
Én 6. dpo-n vagyok és enyhe hasfájáson kívül nincs semmi jelem egyelőre. Első hónapunk, de nagyon izgulunk :) Nektek is drukkolunk! :)
3/6 A kérdező kommentje:
Mi az a dpo? Én egész nap zabálnék, pedig betegszabin vagyok hétfő óta: émelygés, gyengeség, izomfájdalom, 11 órákat alszom:) Lehet, kimerültem. Szóval ennek ellenére megettem vacsira 1 hegy főtt krumplit, meg forró kakaót kívánok folyton, a hasam is fáj rendesen, vettem be gyógyszert. Hmmm, plusz szédelgek, aztán hányingerem van a zaba után. Ez mensi lesz, ugye?:(Ki nem várja 15re? Nektek tünetek?
2013. márc. 12. 18:22
4/6 anonim válasza:
Elsőre azt olvastam, hogy tüntetést:)
5/6 anonim válasza:
én kb mára nem várom de semi jele a mensinek de tűnetek vanak szépen szédelgés émelygés hányinger és érzékeny mellek de enek elenére ma digitális tesztem sajna negatív lett.
6/6 A kérdező kommentje:
Én is teszteltem, volt itthon 1, csak azt nem tudom, minek:(Tök negatív. Én befejeztem, nem veszek több hülye ovutesztet se, mert összevissza jelez, terhességit akkor, ha majd vmikor késik kb. 1 hetet, felesleges koppanástól kímélem magam, no meg a bukszám:)
2013. márc. 13. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!