Lányok ki nem várja március 3-ára? Hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Én nagyon várom a nemvárt napját mert már szeretnénk a kistesót. Vezetek hőgörbét ami vonalzó szerű bár nem hiszem, hogy az jó. Ti?2013. febr. 24. 17:34
1/49 anonim válasza:
Hát én elvileg 4-e környékére nem várom, bár még nem rendszere a mensim, nemrég szültem. Nem volt direkt próbálkozós hónap csak egyszerűen nem védekeztünk, csak néha megszakítással, de úgy vagyunk vele, ha jönni akar, hát jöjjön.
Amúgy 3. baba lenne:)
És nálatok? Mekkora az első? Kisfiú, kislány?
2/49 A kérdező kommentje:
Szia nekem lányaim vannak és szeretnénk még egy babát. Nem tudom miért gondolom valami hormon miatt de peteérés óta fáj a cicim nagyon rossz érzés. Semmit nem képzelek be és még korai is lenne.
2013. febr. 24. 17:48
3/49 A kérdező kommentje:
Amúgy gratulálok a babákhoz. Akkor még szoptatod a kicsit?
2013. febr. 24. 17:49
4/49 anonim válasza:
szia. én 7.-ére nem várom. és ha minden igaz most 26-án lesz a beágyazódás ha jókor voltunk együtt és tényleg akkor volta peteérés amikorra gondoltam,éreztem. nagyon izgatott vagyok.
5/49 anonim válasza:
Én is 7.-ére nem várom. Peteérés környékin volt egy kis menstruációs görcsöm, de semmi különös. Mióta babát szeretnénk és figyelem magam minden hónap más, és reményteli.
6/49 anonim válasza:
Sziasztok! Én 27-re nem várom, csatlakozhatok? Ma 11 dpo negatív Xepil teszt :( még reménykedem... Tünetem semmi nincs. Hőm 37 körül mozgolódik, de nálam mindig így van. Drukkolok mindenkinek! ++ :)))
7/49 anonim válasza:
Első vagyok!
6 hónapos a pici, ő kisfiú és van egy 2 éves lánykánk is. Nem, sajnos már nem szoptatom a picurt, 3 hónapos korában elapadt a tejem. Vele amúgy úgy lettem várandós, hogy a lánykámat még szoptattam, igaz csak napi 2x
Neked mennyi idősek a lányaid?
8/49 anonim válasza:
szia utolsó. simán reménykedhetsz még hisz a nem vártig még van 3 nap! drukkolok!!! :)
9/49 anonim válasza:
bocsi , az utolsót javítanám utolsó előttire :)
10/49 A kérdező kommentje:
De jó csajok akkor mindenki izgatott hát én is. Nekem a hasam fájdogál mensisen de nem tudom miért mert még korai. Mindenkinek drukkolok és írjatok amikor csak tudtok.
2013. febr. 24. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!