Lányok ki nem várja március 3-ára? Hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Én nagyon várom a nemvárt napját mert már szeretnénk a kistesót. Vezetek hőgörbét ami vonalzó szerű bár nem hiszem, hogy az jó. Ti?2013. febr. 24. 17:34
11/49 A kérdező kommentje:
Elküldöm a görbém bár elég fura. Mintha vonalzóval húztam volna meg.
Persze többször voltunk együtt csak nem jelöltem:)
2013. febr. 24. 20:17
12/49 anonim válasza:
volt már más hónapban ilyen egyenes a görbéd?
13/49 A kérdező kommentje:
Még nem és nem is értem miért ilyen. De kiderül nemsokára:)
2013. febr. 24. 22:27
14/49 anonim válasza:
én sem értem csak rácsodálkoztam mert még nem láttam ilyen görbét . drukkolok neked :)
15/49 anonim válasza:
Sziasztok lányok!en is 3dikara nem várom.28-31napossak a ciklusaim.Eddig semmi tünet,csak annyi,hogy peteeres óta fajnak a melleim.Szoritok mindenkinek :)
16/49 Kira0 válasza:
Sziasztok! Én 5-ére nem várom. :) Nekünk az első babánk lenne. De nagyon nehéz kivárni a nemvárt napját. Mindenkinek szorítok!!! Sok sok pozitív tesztet!
17/49 anonim válasza:
Én 3.ára nem várom! Tünetem semmi, a görbém viszont most nagyon szép! [link]
18/49 anonim válasza:
Sziasztok! Én 8-ára nem várom..ha jól éreztem, akkor 19-én volt pé-m ( szurkált a hasam, tojásfehérjés folyás..) gyorsan 'akcióba' is lendültünk :)) megy a drukk mindenkinek :))
19/49 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok, úgy örülök, hogy ennyien írtatok. Nekem is peteérés óta fáj a cicim remélem ez majd most jót fog jelenteni. Nagyon bízom valamiért ebben a hónapban. Remélem sokan írtok majd hogy pozi lett a teszt. Még pár nap és kiderül mindenkinél.
2013. febr. 25. 22:21
20/49 anonim válasza:
sziasztok! én vagyok aki hetedikére nem várja.hogy vagytok akik hamarabbra nem várjátok? mint te is kedves kérdező aki haramdikára nem várod? éreztek valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!