Ki nem várja 2013 március elejére?
Figyelt kérdés
Korai a kérdés, de szívesen olvasnám, hogy milyen praktikákat vettek be, hogy a március sikeres legyen. Valamint, hogy első baba lenne-e. Biztassuk egymást, és reméljük sok sok kétcsíkos tesztet ünnepelhetünk.2013. febr. 12. 08:09
1/19 anonim válasza:
Szia!Én februárra nem vártam de sajnos a baba elment:( Ha elmúlik a menzeszem újra próbálkozunk a párommal és akkor márciusra ismét nem várjuk! :)
2/19 anonim válasza:
Egyébként nekünk harmadik baba lenne!neked hányadik kedves kérdező?
3/19 A kérdező kommentje:
Nekünk első baba lenne és januárban sikerült, de sajnos elment.
2013. febr. 12. 16:30
4/19 anonim válasza:
Remélem akkor ebben a hónapban már sikerrel jártok,szorítok!
5/19 anonim válasza:
Sziasztok!én március 6-ra nem várom!első baba lenne.
6/19 anonim válasza:
Sziasztok!
Én pontosan 1-jére nem várom!
Első próbálkozós hónap és első baba lesz! :)
7/19 A kérdező kommentje:
Közeleg a peteérés időszaka (nekem szerintem tegnap volt). A napokban hallottam egy ismerőstől akinek az orvos mondta. Hosszú praktizálása alatt meg figyelte (semmi tudományosság), hogy azok a nők akiknek kicsit nehezebben jön a baba és elkapnak egy hasmenéses nyavaját és erre széntablettát szednek a következő hónapban jön a baba. Szerintem lehet ebben igazság, a szén képes a méreganyagokat kivonni a szervezetből, de lehet az alapos kitisztulás segít. Nem tudom igaz lehet e a felvetés, de egy próbált meg ér. (én vettem be egy szén bogyót, sok sok vízzel)
2013. febr. 20. 09:28
8/19 anonim válasza:
Erről még nem hallottam.Érdekes megfigyelés :)
9/19 A kérdező kommentje:
Gondoltam írok hátha valakit érdekel. Mára nem vártam és 2 csíkos lett a teszt, volt már egy vetélésem, remélem ő most megmarad. Talán a szén tabletta nem tudom, de egyelnöre úgy tűnik ártani nem ártott.
2013. márc. 7. 09:56
10/19 anonim válasza:
Szia!Ez egy nagyon jó hír! :) Én mára nem vártam,tegnapelött teszteltem már egy pozit.Nagyon bizakdook én is!Hétvégéig várok,akkor tesztelek mégegyet!Irj majd még kiváncsi lennék nagyon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!