Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 2013 március...

Ki nem várja 2013 március elejére?

Figyelt kérdés
Korai a kérdés, de szívesen olvasnám, hogy milyen praktikákat vettek be, hogy a március sikeres legyen. Valamint, hogy első baba lenne-e. Biztassuk egymást, és reméljük sok sok kétcsíkos tesztet ünnepelhetünk.

2013. febr. 12. 08:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Tegnap teszteltem megint még mindig két csíkos és egy kicsit erősebb mint az előző volt. Reménykedek, de még nem hiszem el. Érezni nem érzek semmit, egy nagyon kicsit talán fájnak a melleim, de ennyi. Ráadásul kicsit meg is fáztam, de remélem nem lesz baj.
2013. márc. 13. 08:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Biztos minden rendben lesz,azért ez már jó jel nem? Orvoshoz bejelentkeztél már?
2013. márc. 13. 10:08
 13/19 A kérdező kommentje:
Előzőleg már az első teszt után bejelentkeztem most várok a 6. hétig. Szerencsém van, mert a dokim passzírozza a friss maikat mindig ha már betöltötték a 6. hetet. Most még úgy sem tudna semmit mondani, szedjek folsavat és ennyi. Nem sietek ha minden rendben akkor doki nélkül is minden rendben ha nagy a baj akkor úgy is ügyelet lesz belőle. Ha a mai napot kibírja akkor már 1 nappal idősebb lesz mint az előző volt. Minden egyes nap ajándék amit velünk tölt. :D
2013. márc. 13. 11:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok!Várok,hogy minden rendben legyen.Ha megmarad és nagyon remélem akkor április 3-a 4.-e körül szeretnék dokihoz menni mert akkor már betöltöm a 7.hetet. De egyben félek is nem szeretném őt is elveszíteni :(
2013. márc. 13. 16:33
 15/19 A kérdező kommentje:
Minden rendben lesz! Nem szabad végig aggódni az egész terhességet, az aktuális pillanatnak kell örülni és bizakodva tekinteni a jövőbe.
2013. márc. 13. 18:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm a bíztató szavakat,de sajna a Jó Isten ebben a hónapban sem akarta,hogy a baba velünk maradjon.Pedig már annyira bíztam és reménykedtem,hogy hátha...most megint egy hosszú hónap,tele aggódással,hogy vajon majd most sikerül-e :(
2013. márc. 13. 18:53
 17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, de hidd el oka van amiért nem maradt veletek. Tudom, hogy borzalmasan érzed magad, de ez a rossz időszak is elmúlik egyszer. Csak a előre kell nézni és soha fel nem adni! Pihenjetek, foglalkozzatok egymással addig is amíg nincs még baba, mert hamar elrepülnek ezek a hónapok, és baba mellett már nem lesz annyi idő egymásra. Ne enged, hogy a baba rátelepedjen a kapcsolatotokra, mert aztán mikor majd jön akkor meg már párod nem lesz. Fel a fejjel!
2013. márc. 14. 06:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a kedves szavakat,bizakodom és várok,hogy hátha...nagyon remélem mert ez az elmúlt két hónap borzalmas és egyben örömteli is volt... :(
2013. márc. 14. 08:36
 19/19 A kérdező kommentje:
Gondoltam írok talán valaki kíváncsi, valakinek segít, esetleg valaki másnak is sikerült időközben a baba. Én most 39+2 hetes vagyok, nagyon várjuk a fiúnkat, hogy végre kibújjon. Már kezdünk praktikákat bevetni (szex, lépcsőzés, csípős kaja) de nem erőltetjük legyen bent addig amíg jól esik neki.
2013. nov. 9. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!