Lányok ki nem várja március 3-ára? Hogy vagytok?
Lányok! Van valakinek már esetleg pozi tesztje?
Én ma akarok venni Predictor Early-t és reggel megcsinálom! Igazából lövésem nincs mikor kéne megjönnie, mert kalkulátor szerint 3-án, viszont pé szerint holnap!
Dia
Szia Dia!
Nekem ma volt egy rózsaszín foltocskám amit a 11 dpon nem tudok hova tenni. Azóta semmi. A derekam és mensis érzés a délutáni folt óta csökkent. Aludni továbbra sem tudok. Remélem pozi lesz a teszted reggel. Nagyon drukkolok és írj mindenképp. Érzel valamit?
Kedves kérdező!
Érezni semmit nem érzek, viszont nem bírtam reggelig és egy x-epilt ellőttem most este és lás csodát pozi! :D
Szia Dia!
Nagyon örülök, hogy pozi lett a teszt. Gratulálok:)
A görbét nem lehet megnézni. Hanyadik napon vagy?
Nekem lehet mensi lesz mert tegnap volt egy rózsaszín foltom és ma reggel is. A hőm 36,7lett. De nem adom fel, rendeltem ovu tesztet és hőmérőzök és a dokihoz is vissza kell mennem. Nemsokára nekem is sikerül. Te pedig vigyázz magatokra, és gratula mégegyszer.
Szia! Ne add fel nem szabad!
Nekünk ez a 10. hónap hogy próbálkozunk!
[link] bemásolom görbét még egyszer hátha most látni!
sziasztok! Dia gratulálok! :) nekem még mindig van egy hetem mensiig,de van itt valami fúrcsaság:már most másodi éjszaka kellett wc-re mennem.azért furi ez mert soha nem voltam az az éjszakai pisilős fajta.szerintetek ez jelent valamit?ha minden igaz akkor 26-án volt a beágyazódás.lehet ilyen hamar ez az éjszakai vizelési inger?kedves kérdező.ne add fel!mi már egy éve próbálkozunk
Laura voltam :)
Én se vagyok nagy pisilős, hiába iszom sokat, akkor is ritkán járok, na most óránként pisilni járok! :D És ez már 1 hete így megy
Dia
Dia akkor ha jól gondolom a mensi előtt egy héttel elkezdődött nálad a sűrű wc-zés???mert én pont most vagyok egy héttel előtte
(Laura)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!