Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok ki nem várja március...

Lányok ki nem várja március 3-ára? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én nagyon várom a nemvárt napját mert már szeretnénk a kistesót. Vezetek hőgörbét ami vonalzó szerű bár nem hiszem, hogy az jó. Ti?
2013. febr. 24. 17:34
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Dia voltam
2013. febr. 27. 07:10
 32/49 anonim ***** válasza:

Lányok! Van valakinek már esetleg pozi tesztje?

Én ma akarok venni Predictor Early-t és reggel megcsinálom! Igazából lövésem nincs mikor kéne megjönnie, mert kalkulátor szerint 3-án, viszont pé szerint holnap!

Dia

2013. febr. 28. 16:43
 33/49 A kérdező kommentje:

Szia Dia!

Nekem ma volt egy rózsaszín foltocskám amit a 11 dpon nem tudok hova tenni. Azóta semmi. A derekam és mensis érzés a délutáni folt óta csökkent. Aludni továbbra sem tudok. Remélem pozi lesz a teszted reggel. Nagyon drukkolok és írj mindenképp. Érzel valamit?

2013. febr. 28. 18:19
 34/49 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Érezni semmit nem érzek, viszont nem bírtam reggelig és egy x-epilt ellőttem most este és lás csodát pozi! :D

2013. febr. 28. 20:07
 35/49 anonim ***** válasza:

Így áll a görbém ma

[link] 2e30071c8b1_130202_130301_1362096000_.png

És itt a képem a tegnap esti tesztről

[link]

Dia

2013. márc. 1. 07:26
 36/49 A kérdező kommentje:

Szia Dia!

Nagyon örülök, hogy pozi lett a teszt. Gratulálok:)

A görbét nem lehet megnézni. Hanyadik napon vagy?

Nekem lehet mensi lesz mert tegnap volt egy rózsaszín foltom és ma reggel is. A hőm 36,7lett. De nem adom fel, rendeltem ovu tesztet és hőmérőzök és a dokihoz is vissza kell mennem. Nemsokára nekem is sikerül. Te pedig vigyázz magatokra, és gratula mégegyszer.

2013. márc. 1. 08:39
 37/49 anonim ***** válasza:

Szia! Ne add fel nem szabad!

Nekünk ez a 10. hónap hogy próbálkozunk!

[link] bemásolom görbét még egyszer hátha most látni!

2013. márc. 1. 09:10
 38/49 anonim ***** válasza:

sziasztok! Dia gratulálok! :) nekem még mindig van egy hetem mensiig,de van itt valami fúrcsaság:már most másodi éjszaka kellett wc-re mennem.azért furi ez mert soha nem voltam az az éjszakai pisilős fajta.szerintetek ez jelent valamit?ha minden igaz akkor 26-án volt a beágyazódás.lehet ilyen hamar ez az éjszakai vizelési inger?kedves kérdező.ne add fel!mi már egy éve próbálkozunk

Laura voltam :)

2013. márc. 1. 14:01
 39/49 anonim ***** válasza:

Én se vagyok nagy pisilős, hiába iszom sokat, akkor is ritkán járok, na most óránként pisilni járok! :D És ez már 1 hete így megy

Dia

2013. márc. 1. 14:28
 40/49 anonim ***** válasza:

Dia akkor ha jól gondolom a mensi előtt egy héttel elkezdődött nálad a sűrű wc-zés???mert én pont most vagyok egy héttel előtte

(Laura)

2013. márc. 1. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!