Ki nem várja 13-ig? Ti nálatok vanak tűnetek és teszteltetek már?
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 14:09
1/14 anonim válasza:
Nekem elvileg 13-án kell megjönnie. De bizonytalan vagyok abban a kérdésben,hogy várom-e a mensit vagy nem.. Iszonyatosan fel vagyok puffadva az utolsó mensim óta megnőttek a cicijeim és most már fájnak is.De ez a mensi előtt nekem így szokott lenni.Görcsölget a hasam és érzem,hogy jobb oldalon szurkál, de az a furcsa,hogy a múlthónapban pedig bal oldalon éreztem és akkor megjött.
2/14 anonim válasza:
Én nem várom! Enyhe émelygésem van. Tegnap teszteltem és a tesztcsík körül volt rózsaszín , érdekes. Hétfőn tesztelek megint!
3/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.várok még további válaszokat mert szerintem sokan vagyunk igy.kivánom aki babát szeretne legyen úgy.AGYA isten.
2013. márc. 10. 19:10
4/14 anonim válasza:
Heló! :)
...én 18.-ára nem várom. A teszt még negativ, de tüneteim már jelentkeztek: szagérzékenység, haspufadás, gyakori vizelés.
én az aktus óta ugy érzem, hogy 9 hónap mulva babázás lesz :) Meglátjuk :) megy a drukk! :)
Majd ird meg mi az eredmeny :)
5/14 anonim válasza:
sziasztok!
Én 17-ére nem várom, de úgy érzem egy örökkévalóság:) Már több mint 1 éve várjuk, és nagyon szeretnénk hogy meglátogasson a gólya minket:)
Írjatok, ha tudtok valamit:)
üdv
6/14 anonim válasza:
dettó ! :) én is 18.ára :) pár napja szúrt a hasam alja..ilyet még nem éreztem, és tegnap hozzá se lehetett érni a cicimhez úgy fájt...mára elmúlt mindkét tünetem..nem tudom ez jelentett e vmit...már alig bírok magammal, úgy tesztelnék :)
7/14 anonim válasza:
Nekem is hasonloak a tüneteim :)Mellemhez nem lehet hozzaerni, szuroerzes lent, apro gorcsok... persze nem allandoan.
(2. ... 18-ara nem varo) :)
8/14 anonim válasza:
van aki tornázik ilyenkor? Mert én járok..remélem ez nem okoz gondot
9/14 A kérdező kommentje:
sziasztok.ma regel gabriel tesztem nega sajnos :( hplnapra nem várom.
2013. márc. 12. 07:58
10/14 anonim válasza:
sajnálom :( de ne add fel a reményt...még simán lehet pozitív!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!