Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan akinek...

Van köztetek olyan akinek "megjött" a terhesség első hónapjaiban? Mikor teszteltetek (hiszen elmaradt menses nincs)? És mik voltak el első tünetek amiből gyanakodtatok? Okoskodók, kioktatók kerüljenek el jó messzire!

Figyelt kérdés

2013. febr. 17. 23:48
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
"megjött" ,de nem olyan volt, mint a szokásos, se mennyiségre, se kinézetre szóval mégis teszteletem
2013. febr. 17. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Nem kioktatás és okoskodás, de a terhesség, és a menstruáció, két egymást kizáró folyamat. Akiknek terhesség mellett "emlékszik" a szervezete a menstruáció aktuális időpontjára, azoknál sem a szokásos erősségű, minőségű, és időtartamú vérzés szokott jelentkezni. Leginkább ez a első tünet, amiből gyanakodni lehet.De a végső bizonyosság mindig a + teszt, és az orvosi megerősítés.
2013. febr. 18. 00:14
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
Annyiban kiegészíteném a hozzászólásokat, hogy a MÉHEN KÍVÜLI terhességnél a menstruáció ugyanúgy megvan mint előtte.
2013. febr. 18. 00:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Első hónapban normális mennyiségben-minőségben megjött. a 3. vérzés inkább csak barnás volt, kevés, és kb 3 napos-nálam legalább 6 szokott lenni, úgyhogy gyanús volt. Egyébként rutinszerűen tesztelek minden ilyen alkalomkor, mert máskor is előfordul ilyen. 8 hetes terhes voltam akkor.
2013. febr. 18. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
NA én vagyok a kivétel, mert nekem aznap volt a beágyazódás, amikor meg kellett volna jönnie: méhgörcs, jobb oldali petefészekgörcs - ezzel kezdődött a napom...aztán barnáztam. Először cisztára gyanakodtam, de a barnázás miatt már inkább tűnt beágyazódásnak. 3. nap megjött, úgyhogy elvetettem az ötletet, mivel a szokványos erősséggel jött meg. De nem akart elmúlni. Alapból 7 napig tart nálam, de a 7. napon még szokatlanul erős volt. 9. napra múlt csak el. És talán még erősebben is véreztem, mint máskor. Csináltam utána egy nagyon érzékeny tesztet, azt mutatta nem vagyok terhes. (Főleg a méhen kívüli kizárására az erős vérzés miatt.) De a következő menzeszem már nem jött meg, vártam 5-6 napot és akkor már pozitív lett a teszt. Az ultrahang alapján is azt mondhatom, már az első tesztnél, annál a fura menzesznél terhes voltam. Tutira akkor volt a beágyazódás, a barnázásnál. Nekem az a görcs és barnázás volt az első jel, amit nem igazolt a teszt 12 nap múlva. (Ja, és a barnázás 2 napja alatt végig rázott a hideg, tutira hőemelkedésem volt.) Következő jel a kimaradt menzesz volt, addig semmi. Illetve, de. Olyan nőies lettem, hogy elkezdtek a pasik utánam fordulni, valaki randira is hívott, és észrevettem, hogy nőiesebb lett a mellem. Ennek nagyon megörültem, mert amúgy túl kislányos alkatom van, pici mellekkel. Gondoltam, 35 éves koromra csak beérek én is:) Na de akkor még nem gondoltam, hogy ez a terhesség miatt van:) A kimaradt menzinél türelmes voltam, főleg hogy elég sok dolgom volt, nem rohantam azonnal tesztelni. Vizes folyás volt a következő tünet. Rögtön kitaláltam, hogy rákom van vagy miómám, vagy esetleg terhes vagyok...De mivel épp akkor tértem át a vegetáriánus életmódra 3 hete, gondoltam emiatt is kimaradhatott a menzesz...de a vizes folyás már gyanús volt. Aztán telefonált párom húga, hogy kimaradt a menzesze és pozitívat tesztelt (3 év nem védekezés után), így hát másnap én is csináltam egy tesztet, ami pozitív lett és már meg se lepődtem:) Azóta vannak már egyéb tünetek is (ételundor, enyhe émelygés néha, stb... ), de akkor még csak ez volt.
2013. aug. 20. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Irta itt valaki hogy mehen kivulinel ugyan ugy megjon. Hat nem! Nekem volt mehen kivulim. Es nem jott meg. Verezni vereztem de inkabb rozsaszin folyas volt az meg barnazgatas mint verzes. Piros mensi szeru verzesem nem volt.
2018. júl. 31. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!