Mielőtt még teszteltetek és kiderült, hogy baba lesz milyen tünetek voltak még?
Figyelt kérdés
Menszesz után miko teszteltetek és akinél volt vmi (mellfeszülés, hányinger) azok mikor jöttek elő?2010. okt. 4. 12:30
1/14 anonim válasza:
Fogantatás után 10 nappal megjön érzés volt, utána pedig mellfeszülés is. Minden úgy, mint mensi előtt.
2/14 anonim válasza:
Nekem késett már párnapja mikor megkívántam dolgokat és a hangulatom nagyon ingadozott,és miután pozitiv lett a teszt jött minden tünet ami csak létezik.
3/14 anonim válasza:
Nekem izomlázam volt a hasamban, annak ellenére, hogy nem tornáztam. 2napos késésnél már gyönyörű pozi volt a teszt. :)
4/14 anonim válasza:
Január 30-án kellett volna megjönnie, másnap este 7-kor úgy elaludtam, mint akit fejbe vágtak és 12 órát egyhuzamban aludtam (holott baromi rossz alvó vagyok). S innentől kezdve állandóan álmos voltam. Aztán elkezdtek fájni a melleim is, és éreztem a mensis görcsöket jó pár napig. Végül február 5-én teszteltem pozitívat.
5/14 anonim válasza:
Menzesz előtt két nappal elkezdett fájni a mellbimbóm, ha a melltartó hozzáért, már visítani tudtam volna. Mensi előtt kb. 4-5 nappal hisztis, kötözködő lettem. A második gyerekünk nem tervezett baba volt, így mikor ezek a tüneteke jöttek, már tudtam, hogy terhes vagyok.
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor mindenkinél más ahogy látom. :) Igaz nekem nem lett pozitív a teszt, viszont késik 2 hete, más tünet annyi, hogy nem szeretem a banánt, és mikor anyukám vett, mikor megláttam egyből megettem. Ilyet nem szoktam csinálni.MEG olyan furcsa folyásom is van (nem fertőzés, mert azt ismerem). Néha van hogy kicsit görcsölök, vagy lehet már beképzelem.
2010. okt. 4. 15:20
7/14 anonim válasza:
Szia! Nem várt előtt két nappal csináltam magamnak egy mozzarella salátát, illetve csak akartam, mert ahogy ránéztem a mozzarellára - még tasakban :) - azt gondoltam, na neeeeeeeeeem, én ezt tuti nem eszem meg. PFÚJ! :) Pedig előtte imádtaaam!!! :) Én akkor biztos voltam, hogy várandós lettem! 25 hetes Kismama
8/14 A kérdező kommentje:
Ugye 2 hetes késést már kimutatna a teszt, a legolcsóbb is??
2010. okt. 5. 07:30
9/14 anonim válasza:
Igen, 2 hetes késésnél már ha babás vagy akkor 2 szép erős csíknak kell lenni :)
Megy a drukk!!!
10/14 A kérdező kommentje:
Ja ne legyen drukk :D Nem szeretnék még picit. :) 19 éves vagyok.
2010. okt. 6. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!