Hétvégére nem várom. Ma teszteltem, csak 1 csík jelent meg, ha fény felé tartom nagyon halványan ott a másik is. Napokban szúródott a petefészkem és a hasam alja.1-ik nap émelyegtem és szédültem, másnap jól voltam. A cicim nem fáj. Lehet belőle baba?
Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 16:17
1/5 anonim válasza:
Persze hogy lehet, a tesztet nem tudod feltölteni? Jó lenne megnézni, lehet hogy szellem csík, vagy száradási, de tanácsolom hogy vegyél egy Lily tesztet és tesztelj, szteem már nem muszáj reggeli pisiből....Sok sikert
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Csak tudod nagyon-nagyon halvány. Nem is tudom lehet meg várom a holnap reggelt. Félek, hogy most sem lenne erősebb mint reggel. Gabriellával csináltam. De már csak x-epil tesztem van itthon.
2011. nov. 11. 16:29
3/5 anonim válasza:
Szia!én nem várt előtt 2 nappal csináltam és nagyon halvány volt, utánna a nemvárt napján erősebb de még halvány, rá két napjára erősebb de még mindig nem az igazi!ma tesztelek újra este!mert már 6 hetes vagyok:)remélem már nagyon szép csíkjaim lesznek!Szerintem lehet h babád van!nekem semmi tünetem nem volt se előtte se azóta!:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Gratulálok! Jó egészséget!
2011. nov. 11. 17:54
5/5 anonim válasza:
Köszönöm!Neked pedig minden jót!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!