Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mielőtt még teszteltetek és...

Mielőtt még teszteltetek és kiderült, hogy baba lesz milyen tünetek voltak még?

Figyelt kérdés
Menszesz után miko teszteltetek és akinél volt vmi (mellfeszülés, hányinger) azok mikor jöttek elő?
2010. okt. 4. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hát pedig nagy esélyed van rá, 2 hete késik. Akkor vegyél egy tesztet csináld meg, neked már nem kell reggeli vizeletből mert már rég késik. A nap bármely szakában megcsinálhatod.

Ha csinálsz tesztet megírod? Várjuk az eredményt.

2010. okt. 6. 10:25
 12/14 A kérdező kommentje:
"Igaz nekem nem lett pozitív a teszt, viszont késik 2 hete,"
2010. okt. 6. 15:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elugranék dokihoz, biztos ami biztos. Nem csak a terhesség miatt, hanem mert valami okból, ami nem feltétlen terhesség, késik.

Nekem 1x 1 hónapban kimaradt. Nagyon sok volt a stressz és 50 fok melegben dolgoztam mellette napi 12 órát. Akkor a doki erre fogta. Tudtam, hogy nem vagyok terhes, nem lehettem volna.

2010. okt. 6. 16:46
 14/14 A kérdező kommentje:
megyek majd csak dolgozom és nehéz, meg amugy is megyek majd eredményért, de még nem telt le a 6hét még van vagy 2hét belőle.
2010. okt. 8. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!