Ki nem várja,26-27. -e körül? Tünetek vannak? Teszteltetek?
Szia én nem várom 26-ra és valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, szinte biztos voltam benne, hogy most sikerült teherbe esnem. Vettem ezért most egy GRAVI-HCG tesztet a gyógyszertárban, amit a munkahelyemre történő visszaérkezésemet követően lecsepegtettem pisivel és halványan, de megjelent a második csík. Nagyon boldog vagyok, ráadásul biztos benne, hogy meg is marad. Ne kérdezd miért.
Hiszem, hogy az ember ráérezhet, hogy mikor sikerült és mikor volt eredménytelen a hónap. Természetesen igyekeztem, igyekszem azért nem beleélni magam és számítani arra is, hogy mi van ha mégsem sikerül(t).
A tünetek:
Fáj a hasam alja, mint menzesz előtt, ami másabb volt most mint szokott lenni, mert folyton szurkált hol a jobb, hol a bal oldalt a hasam alja.
A melleim enyhén feszülnek, nem úgy, mint az átlagos menzeszeknél.
És most már szinte biztosra sejtem, hogy tünet, hogy a melleim alig viselik el a melltartót magukon. Már két napja folytonosan az az érzésem, hogy le kell magamról szaggatnom mindent, annyira zavar, még a nyakláncot sem viselem el magamon. A mellem alja, meg folyton viszket, pedig most is pamut melltartó van rajtam.
Szédelgek, bár ez lehet a meleg miatt is.
Nekem kábé ennyi, és nálad mi a helyzet?
Szia!
Még lehet pozitív a teszt, ha mincs mensi. Próbáld meg 1-2 nap múlva. Kívánom, hogy úgy legyen!
Nekem tegnap reggel halvány pozitív lett a tesztem,maradt az émelygés meg a derékfájás.Még nem merem elhinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!