Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja,26-27. -e körül?...

Ki nem várja,26-27. -e körül? Tünetek vannak? Teszteltetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 26-27.-re nem várom, néha érzékeny a bal oldali petefészkem, együttlétkor is csak azon a részen volt érzékenyebb, mintha ott bökdösött volna vmit belül, picit fájt:) reménykedem,h sikerült!
2011. jún. 23. 11:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Szia én nem várom 26-ra és valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, szinte biztos voltam benne, hogy most sikerült teherbe esnem. Vettem ezért most egy GRAVI-HCG tesztet a gyógyszertárban, amit a munkahelyemre történő visszaérkezésemet követően lecsepegtettem pisivel és halványan, de megjelent a második csík. Nagyon boldog vagyok, ráadásul biztos benne, hogy meg is marad. Ne kérdezd miért.

Hiszem, hogy az ember ráérezhet, hogy mikor sikerült és mikor volt eredménytelen a hónap. Természetesen igyekeztem, igyekszem azért nem beleélni magam és számítani arra is, hogy mi van ha mégsem sikerül(t).

A tünetek:

Fáj a hasam alja, mint menzesz előtt, ami másabb volt most mint szokott lenni, mert folyton szurkált hol a jobb, hol a bal oldalt a hasam alja.

A melleim enyhén feszülnek, nem úgy, mint az átlagos menzeszeknél.

És most már szinte biztosra sejtem, hogy tünet, hogy a melleim alig viselik el a melltartót magukon. Már két napja folytonosan az az érzésem, hogy le kell magamról szaggatnom mindent, annyira zavar, még a nyakláncot sem viselem el magamon. A mellem alja, meg folyton viszket, pedig most is pamut melltartó van rajtam.

Szédelgek, bár ez lehet a meleg miatt is.

Nekem kábé ennyi, és nálad mi a helyzet?

2011. jún. 23. 12:07
 2/24 anonim ***** válasza:
Szia, én kb.27-28-ára nem várom.Nem tudom pontosan,mert szoptatás után áprilisban jött meg először.Még csak két ciklusom volt.Szurkálás folyamatosan volt néhány napig, most néhány napja pecsételek és kb. háromszor mértem reggel hőt, ami 36.8-37 között volt.De nem mértem mindennap. Viszont tegnap még negatív volt a teszt.3-án,12-én és 17-én voltunk együtt. A 12 sanszos lehet. De a kisfiamnál pl. abszolút nem számolgattam semmit. Na nem is voltam ilyen zizi! Ja és volt már hőhullámom(1X) és "beképzelem magamnak hányingerem" A hasam alja borzasztóan meg van puffadva,(egyébként teljesen lapos) étvágyam már több mint egy hete nincs.(ahelyett hogy falnék!)No, ezek a "tüneteim" . És sajnos egyáltalán nem vagyok fáradt! Már borzasztóan unom ezt az ideget! Jövő héten tesztelek Kb.péntek körül.Ha kibírom addig. Addig vagy megjön vagy aktuális lesz a teszt... Veled együtt izgulok!!!
2011. jún. 23. 22:26
 3/24 A kérdező kommentje:
kedves első válaszoló! Nekem különösebb tüneteim nincsenek, a bal oldali petefészek érzékenységen kivül. Bár ez még csak az első probálkozós hónapunk. Kedves második válaszoló! Neked is megy a drukk! Majd írjátok meg,h sikerült-e , szorítok nektek! :)
2011. jún. 24. 11:09
 4/24 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én is 27-28-ra nem várom.Fáj és feszül a hasam alja,mintha meg akarna jönni....de mégis másképp...mellérzékenység is van..."barnázni" szoktam már mensi előtt 2-3 nappal,még ez sincs...néha szédülök,szóval fura az egész.Tesztet még nem csináltam,majd talán a jövő héten.Mindenkinek drukkolok!!!
2011. jún. 24. 20:11
 5/24 anonim ***** válasza:
Én is 27-re nem várom. A tüneteim szinte olyanok,mint menstuáció előtt szoktak lenni, így nem tulajdonítok neki jelentőséget. Kivéve, hogy néhány napja olyan érdekes a gyomrom, nem fáj, csak néha émelyeg,meg nem győzöm nyelni a nyálamat. De ez lehet a melegtől is. Még nem teszteltem ,mert az előző ciklusban is 2 napot késett, tehát még várok, és reménykedek, hogy nem jön.Nálad mi újság? Teszteltél?
2011. jún. 26. 15:04
 6/24 A kérdező kommentje:
kedves 15:04-es válaszoló! Még nem teszteltem, mensinek semmi jele, a melleim se fájnak úgy mint mensi előtt szoktak. Néha fehér folyásom van. Most várok :)
2011. jún. 27. 08:38
 7/24 anonim ***** válasza:
15.04-es vagyok. Drukkolok nagyon! Majd írd meg, ha van valami fejlemény!
2011. jún. 27. 14:43
 8/24 A kérdező kommentje:
14:43-as válaszoló szia! Tegnapi tesztem negatív lett, ma pedig nagyon kevés barnás folyásom, maszatolásom volt. Mensinek még mindig semmi jele. én is drukkolok Neked. írj majd :)
2011. jún. 28. 16:01
 9/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Még lehet pozitív a teszt, ha mincs mensi. Próbáld meg 1-2 nap múlva. Kívánom, hogy úgy legyen!

Nekem tegnap reggel halvány pozitív lett a tesztem,maradt az émelygés meg a derékfájás.Még nem merem elhinni...

2011. jún. 29. 13:18
 10/24 A kérdező kommentje:
szia! Gratulálok, a halvány pozitív is pozitív :) megkérdezhetem,h mióta probálkoztok?
2011. jún. 29. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!