Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki mára Nem várja? Hogy...

Van aki mára Nem várja? Hogy vagytok, tünetek? Teszteltetek már?

Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Hétfőre nem várom. El vagyok keseredve , mert már görcsöl a hasam.
2009. okt. 17. 14:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Ez nem feltétlenül a mensi jele, nekem is görcsölget, olyan mintha erőlködne.De az előző terhességemnél is volt.Őt sajna elvesztettem.Más tüneted van?

2009. okt. 17. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is mára nem vártam. Még nem is jött. :-) Még soha nem késett. Remélem baba van a dologban. Tesztelni nem merek. Semmi jele nincs a mensinek nálam.
2009. okt. 17. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Én mára nem vártam és nem is jött meg :D NEm teszteltem ugyan, még várok pár napot. Szúr a hasa, de abszolút nem mensi fájdalomhoz hasonlít, hangulatváltozás, gyakori vizelés, esti émelygés. De nem nagyon merem semmibe beleélni magam. REMÉNYKEDEM csupán! De te nem írtad hogy vagy, mi van veled? Teszteltél? Szorítok neked is!!!!
2009. okt. 17. 19:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát, a mensi nálam sem jelentkezett, szerencsére!!!:)

A mellem egyre jobban feszül, és fáj.Remélem nem is jön meg.Én csináltam tesztet, de még halvány volt a 2. csik.Majd a hét vége felé, remélem akkor is lesz okom a tesztre!!!

Drukkolok csajok, hogy baba legyen mindegyikünknél!!!

2009. okt. 18. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Első vagyok. Akkor neked már lehet reménykedni, a halvány csik is csík! Még nem jött meg nekem sem, de fog érzem.
2009. okt. 19. 17:58
 7/7 A kérdező kommentje:

Miből gondolod,hogy megfog jönni?

Teszteltél már azóta?

2009. okt. 19. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!