Ki nem várja mára? Hogy vagytok? Teszteltetek már?
Figyelt kérdés
Én reggel teszteltem nagyon halány pozit, de a múlt hónapban is ilyen volt, 2 nap késéssel megjött. Veletek mi a helyzet?2010. szept. 8. 12:45
1/10 anonim válasza:
Ugyan én nem mára várom, én még csak az ovumat várom :), ami szerintem mindjárt meg is lesz, mert megvan a hasszurkám, de hogy létezik az, hogy pozitívat teszteltél és azt gondolod nem vagy terhes??? Terhes vagy, ha pozitívat teszteltél!!! A halvány pozitív is pozitív!! Gratulálok a babához! :)
2/10 A kérdező kommentje:
Azért gondolom mert a múlt hónapban is ilyen halványat teszteltem aztán megjött (a dokim at mondta a halvány teszt a papír átázása miatt van). Mondjuk most van mindjárt megjön érzés, és hasszurka is. Holnapután tesztelek még 1-et.
2010. szept. 8. 13:24
3/10 anonim válasza:
Attól még hogy megjött, lehetsz terhes ha pozitív a teszt. Én még olyat nem hallottam, hogy pozitív a teszt és valaki ne lenne terhes, olyat viszont igen, hogy negatív és közben terhes. De amúgy nem értem ezt az átázásos dolgot, ilyet még nem hallottam, hogy attól válik pozitívvá, furcsa nekem.
4/10 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj még mindenképpen 1-et, és vigyázz, ne rontsd el, lehetőleg első vizeletből csináld és egy másik fajta tesztet is próbálhatsz! Drukkolok!
5/10 A kérdező kommentje:
Voltam okiná mensi után nem volt terhesség, azt mondta, hogy a halvány teszt lehet a nedvesség miatt, mivel azrajta van a papíron, viszont a hcg szinezi be. Viszont ha halvány akkor az a nedvesség miatt van.
2010. szept. 8. 13:29
6/10 A kérdező kommentje:
Mindenképp reggel csinálom, és qupidoval.
2010. szept. 8. 13:30
7/10 anonim válasza:
ok, majd írd meg, hogy mi lett az eredmény!
8/10 anonim válasza:
Nemvárt napján nekem olyan halvány volt,hogy alig láttam,ráadásul időn túl,de szines volt.És most terhes vagyok:))Tesztelj egy érzékenyebb teszttel reggeliből!
9/10 anonim válasza:
Remélem neked sikerült!!!!
Én holnapra nem várom, de szerintem most sem jött össze:(
10/10 A kérdező kommentje:
Sajna ma megjött! Azért köszönöm a válaszokat és a drukkot.
2010. szept. 9. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!