Kedves Kismamik! Van küzületek olyan aki terhessége korai szakaszában menstruált? Mikor tudtátok meg, hogy terhesek vagytok? Mikor teszteltetek?
Rendes menstruáció elvileg nem lehetséges ha terhes vagy. Nekem megjött, egy nap után elmúlt, majd 4 nap múlva megint volt egy nap és utánna semmi.
38km
Értem,és köszi.
De rendesen piros vér volt Nálatok?
Neharizzatok,hogy ennyit kérdezek,de nálam az a helyzet,hogy tegnapelőtt -- volt DE TOTÁL --!a terhességi teszt,aznap kezdtem barnázni,ma meg rendesen megvan és kíváncsiságból teszteltem és + lett.Lehet,hogy rossz a teszt???De akkor miért jött meg?Tegnapeőtt alig volt meg--szinte csak sötétbarnás,tegnap reggelre totál megjött,ma délelőtt is erősen megvolt,de most már csökken.Mi lehet velem?
Doki szerint vagy menstruálok az első idő(k)ben terhesség alatt,vagy szépen megy el a sajnos a baba:(Mert még ilyen korán nem lehet mit tenni.
Járt már így valaki?Vagy egyedi egy eset vagyok?
Segítsetek már lécci,ha van saját tapasztalatotok!Köszönöm.
Kedves 2-ik válaszoló:
Amikor a babáddal mensiztél az első hónapban,az milyen volt?Rendesen Mensi???Mikor csináltál tesztet?Vagy ekkor már tudtad,hogy terhes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!