Hebaba kérdése:
Nektek mennyire jött be az ovuteszt jóstesztként? És hanyadik napon teszteltetek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 13:41
1/5 anonim válasza:
Nekem semennyire. 2x használtam, első hónapban lecsúsztam róla, a teszt jelezte is. Októberben újra, akkor azt hittem frankón jelzi, erre 2 hét késé után most megjött. Tök szomorú vagyok. De tesómék fél évig próbálkoztak, aztán használták ezt és rögtön összejött.
2/5 A kérdező kommentje:
Kitartás! Ez a 3. próbálkozós holnap?
2011. nov. 6. 12:18
3/5 A kérdező kommentje:
holnap=hónap :)
2011. nov. 6. 12:19
4/5 anonim válasza:
Nem, a negyedik.De most már úgy vagyunk, hogy nem beszélünk róla, én majd figyelem, hogy mikor lehet esedékes, meg kb 2 naponta próbálunk együtt lenni, de amit múlt hónapban műveltünk tuti nem lesz. Az ovulációs teszt is vagy 4000 Ft darabja-2t vettem,minden nap csináltuk mikor már halvány volt a csík akkor is, kb 8 napon keresztül, volt, hogy 2x is egy nap, és utána nem jött meg. Örültünk, mert mindig pontos szokott lenni, és 8 tesztet csináltam a következő 2 hétben, aztán hirtelen megjött. A doki azt mondta, hogy baba is lehet vagy hormonzavar, ha nem jön meg menjek vissza, és pont egy héttel később megjött. de mondom tesóméknak pont ez segített.
5/5 anonim válasza:
Ovutesztnek 65 Ft darabja vaterán és jó, én is a wondfo-t használom, van HCG tesztje is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!