Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja,26-27. -e körül?...

Ki nem várja,26-27. -e körül? Tünetek vannak? Teszteltetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 26-27.-re nem várom, néha érzékeny a bal oldali petefészkem, együttlétkor is csak azon a részen volt érzékenyebb, mintha ott bökdösött volna vmit belül, picit fájt:) reménykedem,h sikerült!
2011. jún. 23. 11:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
köszi.A második hónapunk volt.
2011. jún. 29. 21:40
 12/24 A kérdező kommentje:
szia! értem! Nekünk ez az első hónapunk. Azóta nem teszteltem, semmi tünetem nincs, csak néha erős folyás. Viszont nem tudom,h miért de pár napja a fogam érzékenyebb és néha fáj is, ráadásul kivan gyökérkezelve. Eddig semmi baj nem volt vele. Bár nem biztos,h köze van a terhességhez.
2011. júl. 1. 09:56
 13/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt én sem tudom, hogy a fogérzékenységnek lehet -e köze a terhességhez, de hátha... :)

Majd írd meg, hogy mi lett!!!

2011. júl. 2. 13:58
 14/24 A kérdező kommentje:
Szia! Ma megint teszteltem és negatív lett. Mensi sehol :( meddig várjak szted?
2011. júl. 5. 10:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem értem.Ennyi idő után már ki szokta mutatni a teszt, hacsak nem nagyon lassan termelődik a hcg a szervezetedben. Ha meg nem lennél állapotos, akkor megjött volna, legalábbis szerintem. Ebben az esetben lehet, hogy jó lenne elmenned dokihoz, hogy megtudd, mi is van valójában. Drukkolok!!!
2011. júl. 5. 13:00
 16/24 A kérdező kommentje:
Szia! Még mindig nem jött meg! Nem tudom,h mi a gond. azóta nem csináltam tesztet. Veled miújság?
2011. júl. 13. 16:16
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem menj orvoshoz, lehet hogy terhes vagy, de az is lehet, hogy nem. Jobb az ilyet idejében megtudni.
2011. júl. 14. 07:43
 18/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Amíg nem jön meg, addig még mindíg van remény, hogy terhes vagy.

Én a jövő héten megyek orvoshoz, az émelygés egyre gyakrabban jön elő, plusz még szinte állandóan ég a gyomrom, de nem bánom... :)

Az első teszt után két nappal lett egy másik halvány pozitív is, másfél hét múlva csináltam egy másikat, az jó erős lett, hamarabb megjelent a második csík, mint a kontroll.

Majd írd meg, hogy mi újság veled!

2011. júl. 14. 12:51
 19/24 A kérdező kommentje:
Szia! Még azóta sem jött meg. Néha úgyérzem.h na ma tuti,h megjön mert fáj a hasam, mintha megakarna jönni,de aztán elmúlik majd újra fáj a hasam.
2011. júl. 17. 13:25
 20/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, nem tudom... Nekem is fájdogál néha a hasam, inkább szúrkál, mint görcsöl. Egyik nap fáj, aztán nem, később újra előjön. A terhesség korai szakaszában ez normális a doki szerint. Én biztos elmennék a helyedben orvoshoz, hogy megtudjam végre mi van.

Üdv

2011. júl. 19. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!