Ki nem várja 6-ra? Teszt, tünetek?
7-es vagyok.
Nálunk első baba lenne. Én is a vaterán vettem és rajta van a csomagoláson hogy 10-es, így szerintem nem vernek át. (Vagy legalábbis nagyon remélem.)
Drága, Kedves, Várandósságban Bizakodók!
Tudnék Nektek egy igen egyszerű, megbízható és olcsó módszert ajánlani! (Valaki itt már rá is kérdezett..)
Ez a testhőmérséklet-mérés!
REGGELI TESTHŐMÉRSÉKLET - azaz felkelés előtt, még az ágyban. De nem hónaljban és nem szájban. :-) Igen, ott lent, ahogy a csecsemőknél szokás (volt?).
MINDEN REGGEL!
AZ EREDMÉNYEKET FELÍRNI,és ha
37,0 FELETTI értékeket kaptok, amelyeket ábrázolva ezek egy KÖZEL VÍZSZINTES EGYENES SZAKASZT MUTATNAK hosszasan, a várható havi vérzés IDEJÉT TÚLLÉPŐ NAPOKBAN IS, akkor bizonyosan babaáldás előtt álltok.
(Én így tudtam meg minden gyermekemnél, hogy megfogantam.
Még mielőtt elmentem volna a nőgyógyászhoz, még mielőtt vizeletet adtam volna le. (Ultrahangozásról szó sem eshetett - és ennek elvi okai voltak: a beágyazódásra készülő vagy megtapadni kívánó megtermékenyített petesejtet rezgésekkel megakadályozni a természetes feladatai elvégzésében?! No, azt nem... Bocs emiatt az Off-ért!))
A reggeli testhőmérsékletünk változó, és alacsonyabb átlagértéke van kb. fél fokkal. Grafikusan ábrázolva ez egy ide-oda ugráló görbét mutat. Az ovuláció után, a sárgatest-hormon hatása miatt emelkedik meg a testhőmérséklet, és csak akkor esik vissza, ha a havi vérzés bekövetkezik.
Sok-sok örömet kívánok Nektek!
Nem bírtam magammal és délután teszteltem egyet,hát nem kellett volna....... így majd csak vasárnap vagy hétfőn csinálom meg a következőt.
Remélem csak az volt a baj,hogy délutáni pisi volt :(
Ne tesztelj! Majd csak hetfon. Bird ki:) en se birtam negativ lett de tudom,h meg van 3-4 napunk az eredmenyig :)
Jah igen. Elso baba lenne . De 2 eve volt egy abortuszom sajnos. Remelem nem szol kozbe...
A melleim feszultek nagyon,tegnap este. Mint ha egy szammal kisebb lenne a ruhaja...a hasamalja erdekes. Nem faj nem görcsöl. Atvaltott Ez az erzes kellemesre , simogatora.
7,11-es vagyok
Nekem tegnap meg ma volt egy nagyon enyhe barnázásom a nyákkal. Remélem nem mensi lesz belőle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!