Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 6-ra? Teszt,...

Ki nem várja 6-ra? Teszt, tünetek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 11:47
1 2 3 4 5 6
 11/57 FKKTorp ***** válasza:
100%

7-es vagyok.

Nálunk első baba lenne. Én is a vaterán vettem és rajta van a csomagoláson hogy 10-es, így szerintem nem vernek át. (Vagy legalábbis nagyon remélem.)

2014. jan. 3. 09:18
 12/57 anonim ***** válasza:
27%

Drága, Kedves, Várandósságban Bizakodók!

Tudnék Nektek egy igen egyszerű, megbízható és olcsó módszert ajánlani! (Valaki itt már rá is kérdezett..)

Ez a testhőmérséklet-mérés!

REGGELI TESTHŐMÉRSÉKLET - azaz felkelés előtt, még az ágyban. De nem hónaljban és nem szájban. :-) Igen, ott lent, ahogy a csecsemőknél szokás (volt?).

MINDEN REGGEL!

AZ EREDMÉNYEKET FELÍRNI,és ha

37,0 FELETTI értékeket kaptok, amelyeket ábrázolva ezek egy KÖZEL VÍZSZINTES EGYENES SZAKASZT MUTATNAK hosszasan, a várható havi vérzés IDEJÉT TÚLLÉPŐ NAPOKBAN IS, akkor bizonyosan babaáldás előtt álltok.

(Én így tudtam meg minden gyermekemnél, hogy megfogantam.

Még mielőtt elmentem volna a nőgyógyászhoz, még mielőtt vizeletet adtam volna le. (Ultrahangozásról szó sem eshetett - és ennek elvi okai voltak: a beágyazódásra készülő vagy megtapadni kívánó megtermékenyített petesejtet rezgésekkel megakadályozni a természetes feladatai elvégzésében?! No, azt nem... Bocs emiatt az Off-ért!))

A reggeli testhőmérsékletünk változó, és alacsonyabb átlagértéke van kb. fél fokkal. Grafikusan ábrázolva ez egy ide-oda ugráló görbét mutat. Az ovuláció után, a sárgatest-hormon hatása miatt emelkedik meg a testhőmérséklet, és csak akkor esik vissza, ha a havi vérzés bekövetkezik.

Sok-sok örömet kívánok Nektek!

2014. jan. 3. 10:28
 13/57 anonim ***** válasza:
Jó nektek, hogy lehet babátok. Én is szeretnék de sajnos nem lehet. Sok sikert..
2014. jan. 3. 13:41
 14/57 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én elméletileg 5-re nem várom,de én sem tudom pontosan :( clostilt szedtem ebben a honapban,peteérésem volt,de nem nagyon ugy érzem hogy meg fogom kapni,mivel olyan tüneteim vannak :(
2014. jan. 3. 14:48
 15/57 anonim ***** válasza:
El írtam,ugy érzem hogy meg fogom kapni!
2014. jan. 3. 14:48
 16/57 anonim ***** válasza:
Nálunk is első baba lenne :) V.
2014. jan. 3. 16:16
 17/57 A kérdező kommentje:

Nem bírtam magammal és délután teszteltem egyet,hát nem kellett volna....... így majd csak vasárnap vagy hétfőn csinálom meg a következőt.

Remélem csak az volt a baj,hogy délutáni pisi volt :(

2014. jan. 3. 16:33
 18/57 anonim ***** válasza:

Ne tesztelj! Majd csak hetfon. Bird ki:) en se birtam negativ lett de tudom,h meg van 3-4 napunk az eredmenyig :)

Jah igen. Elso baba lenne . De 2 eve volt egy abortuszom sajnos. Remelem nem szol kozbe...

A melleim feszultek nagyon,tegnap este. Mint ha egy szammal kisebb lenne a ruhaja...a hasamalja erdekes. Nem faj nem görcsöl. Atvaltott Ez az erzes kellemesre , simogatora.

2014. jan. 3. 17:33
 19/57 anonim ***** válasza:
4. Voltam :)
2014. jan. 3. 17:34
 20/57 FKKTorp ***** válasza:

7,11-es vagyok

Nekem tegnap meg ma volt egy nagyon enyhe barnázásom a nyákkal. Remélem nem mensi lesz belőle....

2014. jan. 3. 18:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!