Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki nem várja 9-10-ére?...

Ki az aki nem várja 9-10-ére? Ti mikor fogtok tesztelni? Tünetek?

Figyelt kérdés
Én legszívesebben már most tesztelnék. :-) De tudom, hogy teljesen felesleges...
2013. márc. 1. 19:21
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
Én 3.-ára nem várom
2013. márc. 1. 20:04
 2/29 anonim ***** válasza:
Én 11-re nem várom, nagyon hosszú a két hét a peteéréstől a haviig nekem is :) tünetem nincs, megy a drukk!
2013. márc. 1. 21:52
 3/29 A kérdező kommentje:

Első, neked van valami tüneted? Nem csináltál még tesztet? Nekem gyógyszert kell szedjek onnantól kezdve, hogy pozi tesztet csinálok. Remélem minél hamarabb eljön az az idő.

Második, én 10.-ére nem várom. Mi 21.-én és 23.-én voltunk együtt termékeny időszak alatt. Remélem jól csináltok.

Isztok valami teát? Szedtek vitamint?

2013. márc. 1. 22:03
 4/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 12.-re nem várom. Én Clostyt szedtem, majd kaptam tüszőrepesztőt, ez a második ilyen ciklusom. Tünetem nincs, sajnos nekem ahogy megkezdődik a peteérési időszak végig fájdogál a petefészkem.hétfőn kell mennem a dokihoz ellenőrzésre. de messze még a ciklus vége.
2013. márc. 2. 22:08
 5/29 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok, hogy nálad is minden rendben. Akkor kell utrót is szedj?
2013. márc. 2. 22:56
 6/29 anonim ***** válasza:
2. vagyok, én nem szedek semmit, csak minimális vitamint (nem kismama-vitamint, mert leálltam vele) ez a 3. próbálkozós hónapunk.
2013. márc. 2. 23:00
 7/29 A kérdező kommentje:
Mi összességében aktívan 7. hónapja próbálkozunk de sajnos közte volt egy vetélés 5 hetesen :-(
2013. márc. 2. 23:18
 8/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok, nem kell semmit szednem, holnap kontroll, megnéznek hogy az injekció megtette e a dolgát. Korbban sajnos nem volt egyértelmű, hogy kiszabadult a petesejt a tüszőből.Én is szoritok nektek!
2013. márc. 3. 10:33
 9/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Előző vagyok, ma voltam kontroll UH-on megdicsért az orvos, nagyon szépen alakul minden, bármi is lehet belőle. Érésben lévő tüszőt nem látott,ami volt az megrepedt. Nagyon remélem hamarosan jó hireim lesznek. Nálatok változás??
2013. márc. 4. 18:17
 10/29 TeLány ***** válasza:

Sziasztok

Én is 7-8-9-re nem várom, nem tudom pontosan meg ebben a hónapban korábban volt ovum..Meglűtjuk :) Mindenkinek meg y a drukk. Tünetek, amiket bárminek lehet venni :D - orrdugulás, megjön érzés, mellfájdalom, hőm magasan..26. napom a 29ből..meglátjuk. :)

2013. márc. 6. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!